Στο Δείπνο Αγάπης της W.I.N. Hellas !!!

Στο Δείπνο Αγάπης της W.I.N. Hellas !!!

Η Swarovski Hellas και η W.I.N. Hellas σε ένα δείπνο αγάπης

Η Swarovski Hellas στήριξε εμπράκτως το κοινωνικό έργο της ΜΚΟ W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και αφιέρωσε το Μάρτιο σε όλες εκείνες τις Γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη βία σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας τους.

Με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η Swarovski Hellas καθιέρωσε το Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Από τις 2 μέχρι τις 18 Μαρτίου με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Cupidon, μέρος των εισπράξεων προσφέρθηκε για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.NHellas. Πολλές κυρίες στήριξαν και δήλωσαν την συμμετοχή τους στην ενέργεια αυτή, δηλώνοντας την οικονομική και ψυχολογική στήριξη τους σε κάθε μορφή βίας που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε Γυναίκα στη ζωή της. Η ενέργεια στήριξης ολοκληρώθηκε με ένα φιλανθρωπικό δείπνο στις 18 Μαρτίου στο αθηναϊκό εστιατόριο LILISHU.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς για ακόμα μια φορά ήταν η λαμπερή Αννίτα Ναθαναήλ. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα ζωντανό μουσικό θέαμα από τον σαξοφωνίστα Manolo Vega Sosa και στα decks βρέθηκε ο DJ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ενώ Project manager της βραδιάς ήταν η Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Πλήθος προσκεκλημένων έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Τζοβάνα Βλαχάβα, Δέσποινα Καμπούρη, Τζένη Θεωνά, Μαρία Κορινθίου, Χριστίνα Στεφανίδη, Μαρία-Λουΐζα Βούρου, AlGiga, Ελίνα Καντζά και DJ RUSH, Χριστίνα Παππά, Άρης & Βεατρίκη Στεροδήμα, Φανή Σαραντοπούλου, Χριστίνα Μήτση, Φαίη Λεούση, Γιασμίν Οικονομοπούλου, Μαρία Βατοπούλου, Έμυ Λιβανίου, Άντζελα Κέρος, Μισέλ Αδαμοπούλου, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς και πολλοί άλλοι.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η SWAROVSKI.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης: LILISHU, TSANTALI.

Χορηγοί Επικοινωνίας : QUEEN.GR, HELLO , PAPADAKIS PRESS, MARIA MARKEZI.

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια Καταναλωτικού Τομέα της Swarovski Hellas, δήλωσε: «Το δείπνο αγάπης, ήταν η ολοκλήρωση μίας σειράς ενεργειών, που ως στόχο τους είχαν τη στήριξη του έργου της W.I.N. Hellas και την τόνωση του ενδιαφέροντος για ενημέρωση και καταπολέμηση κάθε μορφή βίας προς το γυναικείο φύλο. Η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την αγάπη. Δέσμευση της Swarovski Hellas είναι να στηρίζει την γυναίκα που έχει ανάγκη, να αφουγκράζεται τα κοινωνικά φαινόμενα βίας και να τα καταδικάζει μέσα από ενέργειες αγάπης»

Η Μάντα Παπαντάκου, πρόεδρος της W.I.N Hellas που ήταν από νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης φροντίζοντας για τις τελευταίες λεπτομέρειες και υποδεχόταν τους καλεσμένους, δήλωσε σχετικά «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Swarovski Hellas για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την οργάνωση μας.

Ή ευαισθησία της και η έμπρακτη στήριξη της στο έργο μας κατά της βίας και της κακοποίησης των γυναικών μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας αφού διαπιστώνουμε πόσους υποστηρικτές έχουμε γύρω μας που με τον τρόπο τους συνεισφέρουν ώστε το όραμα της W.I.N Hellas να γίνει πραγματικότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της Swarovski Hellas για την πολύτιμη βοήθεια τους.»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη.Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας
(210- 8996636).


Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Papadakis Press

www.papadakispress.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SWAROVSKI

Η Swarovski προσφέρει μία ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας που υπερβαίνει τα όρια της κατασκευής κρυστάλλου. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Επιπρόσθετα, οι Κρυστάλλινοι Κόσμοι Swarovski καθιερώθηκαν ως ένας μοναδικός χώρος αφιερωμένος στην παρουσίαση καλλιτεχνικών αναπαραστάσεων του κρυστάλλου. Η Swarovski Entertainment συνεργάζεται με επιτυχημένους εταίρους του κλάδου και εξαιρετικά ταλαντούχους επαγγελματίες για την παραγωγή διεθνών κινηματογραφικών ταινιών, ενώ το Ίδρυμα Swarovski υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, προάγει την ευημερία και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 2.350 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2012. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2012, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

SWAROVSKI.COM