Mr. Gourmet Popcorn

Mr. Gourmet Popcorn
"If you haven't tried Popy's Gourmet Popcorn, you haven't tried anything"

 

Πριν μερικούς μήνες ανακάλυψα ότι καλύτερο για τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα Popy's Goyrmet popcorn.

Ο εφευρέτης τους, ο Γιάννης Κονταράτος είναι ο μάγος των Popcorn και αυτό σας το λέω με εγγύηση γιατί μόλις τα δοκιμάσετε θα καταλάβετε.



Αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα για το popcorn, ξεχάστε τα ... Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Popy's Gourmet Popcorn, δεν έχετε δοκιμάσει τίποτα.

Το πρώτο κατάστημα Popy's άνοιξε πριν ένα χρόνο περίπου, φέρνοντας στη χώρα μας για πρώτη φορά το gourmet popcorn και κάνει θραύση. Αλμυρές και γλυκές gourmet γεύσεις, βασισμένες στις αμερικάνικες οικογενειακές συνταγές των παιδιών που το εμπνεύστηκαν, φτιάχνονται χειροποίητα καθημερινά στο κατάστημά τους στο Μαρούσι (σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα) με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας.



Οκτώ signature γεύσεις, απο τις αλμυρές λάτρεψα αυτή με το φρεσκολυωμένο τυρί cheddar στην κανονική αλλά και στη spicy εκδοχή του. Οι λάτρεις των γλυκών, σπεύσατε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τη χειροποίητη καραμέλα με ξηρούς καρπούς (cashews ή macadamia) και αυτή με τις στρώσεις σοκολάτας ... είπαμε, το ποπκορν σε άλλη διάσταση. Εκτός όμως απο τις γεύσεις, λάτρεψα και τα στιλάτα μεταλλικά τους buckets (Tins).

Παρέα τους στο γήπεδο, στο σινεμά και στις cinefil βραδιές στο σπίτι γιατί πλέον this is the way to watch a movie.

Και αν δεν τύχει να περάσω από εκεί το απόγευμα που ανοίγει το κατάστημα, τα παραγγέλνω online μέσω του eshop τους (popyspopcorn.com) και μου τα στέλνουν με courier την επόμενη ημέρα στην πόρτα μου.



Απολαυστική, στυλάτη και πρωτότυπη επιλογή ακόμα και για γάμο, βάπτιση, birthday parties ή εταιρικές εκδηλώσεις, αφού το καπάκι των Tin γίνεται customized αν τοποθετηθεί σε αυτό αυτοκόλλητο με το μήνυμα που θέλετε ή το λογότυπο της εταιρίας σας.



Προχθές λοιπόν που γιόρτασα τα γενέθλια μου ο Γιάννης που ξέρει τι αδυναμία έχω στα popcorn του φρόντισε να μου διαμορφώσει μια gourmet popcorn γωνία δημιουργώντας το ενδιαφέρων όλων των παρευρισκόμενων με το να πηγαίνω έρχονται γεμίζοντας τα ειδικά ποτηράκια τους μέχρι πάνω και να μου λένε όλοι πως δεν έχουν ξανά φάει ωραιότερα.



Γιάννη στο έχω ξανά πει αλλά θα στο πω και από εδώ μπράβο σου για το απίστευτο Ελληνικό πλέον, δημιούργημα σου που είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει !!!