BrazilaTeam !!!

BrazilaTeam !!!

Σε ρυθμούς Βραζιλιάνικους !!! 




Εδώ και αρκετά χρόνια το παρεάκι αυτό κάνει την διαφορά στην Βραζιλιάνικη διασκέδαση στην Αθήνα έχοντας δημιουργήσει το δικό τους χορευτικό group που ονομάζετε BrazilaTeam και μπορείτε να το βρείτε στο Facebook :

https://www.facebook.com/brazilatindancegroup?fref=ts

Την Ελενίζα την γνώρισα πριν αρκετά χρόνια από την αδερφή της την Ζενίλντα και με κέρδισαν οι χορευτικές τις επιδόσεις. Πρόσφατα βρεθήκαμε όλοι μαζί στα γενέθλια μου στο " The Twenty One Restaurant ' στην Κηφισιά όπου μας έδειξαν τις χορευτικές τους θεϊκές κινήσεις και εμείς απλά τους ακολουθούσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Ο Thiago παραδίδει μαθήματα χορού BRAZU στο Mega Gym αλλά και στο Gym & Tonic στην Μεταμόρφωση, στην Κηφισιά και στην Γλυφάδα.

Τα Βραζιλιάνικα πάρτι που οργανώνουν αυτή την χρονική περίοδο είναι τις Τετάρτες Latino στο Paliatso στην Πεντέλη και αρχίζει στις 11, την Τετάρτη live Salsa Party στην Νέα Σμύρνη στο Amigos και ξεκινάει στις 10, Την Πέμπτη Live Salsa Party στο Amigos στην Γλυφάδα και ξεκινάει στις 10.30, και τις Κυριακές Trampicante Live by Brailateam productions στο Tramp στο Γκάζι στις 10.

Picture credits by : https://www.facebook.com/MariaMarkezi?fref=ts


Πηγή: http://www.queen.gr/Samantha-Apostolopoulou/item/110835-se-rythmoys-vrazilianikoys#ixzz3ZdFFO3xO