Mr. Monarch of Mykonos !!!

Mr. Monarch of Mykonos !!!

Το Monarch θα κάνει την Μοναρχία πραγματικότητα .. 

Το Monarch θα κάνει την Μοναρχία πραγματικότητα .. με τον Θάνο Κολοκυθά να ανατρέπει τα καλοκαιρινά δρώμενα του νησιού των ανέμων κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα.

Αρχικά φτιάχνοντας σε χρόνο ντετέ την απόλυτη παραλία της Μυκόνου το Καλό Λιβάδι που είναι η αγαπημένη μου από το 1990 όταν δεν την ήξερε κανείς. Εκτός από την παραλία δημιούργησε έναν συγκλονιστικό χώρο που όταν τον δείτε από κοντά θα καταλάβετε !!!

Έχοντας τον μοναδικό Γάλλο Chef, Alain Parody όπου έχει και Michelin stars να βρίσκεται αποκλειστικά στο εστιατόριο και να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους αλλά φτιάχνοντας και ένα μοναδικό Dream Team ανθρώπων που θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή στο νέο του εγχείρημα γνωρίζοντας όλοι πως θα κάνει την διαφορά.

Με καλεσμένους διάφορους επώνυμους Έλληνες αλλά και ξένους τραγουδιστές αλλά και Dj's τα Σαββατοκύριακα καθώς και οργανώνοντας διάφορα ευχάριστα Event. Ένα από αυτά θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό στηρίζοντας την W.I.N. HELLAS αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φέτος το ετήσιο Celbrity Beach Volley αγώνα μας στην παραλία του Monarch με διάφορες εκπλήξεις που θα σας πώ όταν θα πλησιάζει η ώρα καθώς και τον αγαπημένο Djibril Cisse που θα τον δείτε σύντομα στα Decks του Monacrh να παίζει μουσική.

Την Κυριακή του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Φουρέιρα και οι Μέλισσες θα εγκαινιάσουν το νέο project του Θάνου.

Για κρατήσεις καλέστε στο 22890-72243

Η παραλία θα λειτουργήσει κανονικά από το Σάββατο με πολλές εκπλήξεις !!!

Θάνο σου εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρη πως θα είναι ο απόλυτος προορισμός της Μυκόνου !!!

Το επίσημο δελτίο τύπου ακολουθεί :

RESTAURANT

Το restaurant του Monarch προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Alain Parodi δημιουργεί μοναδικές γευστικές προτάσεις με πιάτα υψηλής μαγειρικής τέχνης εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή κουζίνα.

Με φόντο την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου μπορείτε να επιλέξετε το κρασί του γούστου σας από τη λίστα του restaurant που περιλαμβάνει ετικέτες από τους καλύτερους ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες. Η κορυφαία ποιότητα των εδεσμάτων, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά, στον υψηλής αισθητικής χώρου του εστιατορίου δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

BEACH

To Monarch βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, στο Καλό Λιβάδι. Η χρυσαφένια αμμουδιά με θέα τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για ηλιοθεραπεία και δροσερές βουτιές.

Το Monarch beach είναι εξοπλισμένο με ομπρέλες και άνετα sun beds και opium beds που σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση πολλών αστέρων σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης στις διακοπές σας. Για τους λάτρεις των sportυπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για beach volley.

Τα πιο δυνατά eventsμε τους πιο γνωστούς djs και τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού ξεκινούν με τη Δύση του ηλίου, προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

BOUTIQUE

Στην Boutiqueτου Monarchμπορείτε να βρείτε μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας μέσα από την πλέον ενημερωμένη συλλογή μας με ελληνικά και διεθνή brands.

WELLNESSCORNER

Στο wellness corner διαθέτουμε μία από τις πιο έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες για την περιποίηση της εξωτερικής σας εμφάνισης αλλά και την φροντίδα της εσωτερικής σας ισορροπίας.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις θεραπείες που προτείνουν οι ειδικοί του hair spa για πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά, να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στην περιποίηση των νυχιών και να τους δώσετε μια εκπληκτική νέα εμφάνιση.

Διώξτε το stress με την βοήθεια του yogatrainerμας. Δυναμώστε το σώμα σας, αναζωογονείστε το κι αποκτείστε υψηλά επίπεδα ευλυγισίας και παράλληλα βιώστε τις ευεργετικές επιδράσεις της yoga πέρα από το σωματικό και στο ψυχο-νοητικό επίπεδο.

Ικανοποιήστε τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ. Επιλέξτε τη θεραπεία μασάζ που σας ταιριάζει και αφεθείτε σε μια ασύγκριτη εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας.

EVENTS

Στο Monarchκάθε μέρα είναι και μια καινούργια, ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης. Μια σειρά από specialevents στην παραλία του Monarch θα αποτελέσουν σίγουρα το talk of the town της Μυκόνου. Ελάτε να γνωρίστε αγαπημένους έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες όπως δεν τους έχετε ξαναδεί…