Ένα διαφορετικό gift service ..

Ένα διαφορετικό gift service ..

H Ιλιανά εμπνεύστηκε να κάνει την διαφορά..

Τα αγαπημένα μου κεράκια τον τελευταίο χρόνο είναι τα Onar που βρίσκονται στην Κηφισιά στην Αγίου Τρύφωνος. Χαζεύοντας στο facebook για να βρω consept stores πήρε το μάτι μου την φωτογραφία αυτή που βλέπεται στο gallery album και έκατσα και το έψαξα ανακαλύπτοντας πως η Ιλιάνα είχε δημιουργήσει το LipShopAthens.

Με Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σας παρουσιασώ το LIPSHOPATHENS ένα σύγχρονο και ευέλικτο online concept store.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από τη δική μου ανάγκη να βρώ ωραία, σύγχρονα αντικείμενα με ιδιαίτερο design αλλά ταυτόχρονα απλά και εύχριστα, τόσο για μένα όσο και τους ανθρώπους που αγαπώ και θέλω να ευχαριστήσω.

Ψάχνοντας διάφορες εταιρείες, δημιουργήθηκε η ιδέα του LIPSHOPATHENS με μότο πάντα make it simple but significant. Δεδομένο των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας μας, το LIPSHOPATHENS έχει αναπτύξει την υπηρεσία gift service. Με ένα απλό click μπορείτε να διαλέξετε εαν θέλετε να στείλετε το δώρο σας κατευθείαν στον παραλήπτη γράφωντας το προσωπικό σας μύνημα.

Η Ιλιάνα μου είπε πως τα περισσότερα προιόντα που υπάρχουν στο site της, τα εισάγουνε αποκλειστικά για την Ελλάδα και για αυτο μπορεί να τα βρει κανείς μόνο στο LIPSHOPATHENS.COM και σε επιλεγμένα καταστήματα. Ένα από αυτά είναι το SOTRIS στο οποίο μπορεί να βρει κανείς τις μοναδικές τσάντες απο NEOPRENE της ιταλικής εταιρείας ΝΕΟ. Με αφορμή αυτή τη συνεργασία την Πεμπτη 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένα καλοκαιρινό Party στο κατάστημα του Sotris στο GOLDDEN HALL στις 5 το απόγευμα, με σκοπό να γνωρίσετε απο κοντά το LIPSHOPATHENS.

www.lipshopathens.com