Από το CSI NY στην καρδιά του Monarch !!!

Από το CSI NY στην καρδιά του Monarch  !!!

 Λάτρεψε την Μύκονο και θέλει να ξανά γυρίσει !!!

Μια μέρα πριν έρθει στην Μύκονο ο πρωταγωνιστής και παραγωγός του CSI NY, Aj Buckley βρισκόταν σε μια εκδήλωση φιλανθρωπική για τους άνδρες που πάσχουν από καρκίνο στο Λονδίνο. Βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του μαζί με τον Samuel Jackson τον David Gandy και πολλούς άλλους για τον σκοπό του One for the boys.

Με το που ήρθε στην Μύκονο με την πανέμορφη σύντροφο του την Abby και την παιδική μου φίλη την Franky τους οργάνωσα τα πάντα όλα.

Εννοείται πως για μπάνιο ήρθαν στο νέο Beach Bar Restaurant που είναι και το hot spot του νησιού, και δεν είναι άλλο από το Monarch που εκτός του ότι βρίσκεται στην ωραιότερη παραλία το Καλό Λιβάδι έχει την καλύτερη για εμένα κουζίνα μιας και ο ιδιοκτήτης Θάνος Κολοκυθάς έκανε την πιο θεϊκή μεταγραφή στο team του εξασφαλίζοντας τον απίστευτό Michelin Star Chef Alain Parodi.

Έπαθε πλάκα και με την παραλία, το service αλλά και φυσικά με το φαγητό αλλά και με τα γλυκά που είναι στην κυριολεξία του Θεού !!!

Ο Aj είναι γέννημα θρέμμα Ιρλανδός και έχει κάνει το σήμα του τριφυλλιού στην καρδιά του όπως βλέπεται και στην φωτογραφία .. το οποίο το έχω κάνει και εγώ πάνω στις φλέβες του καρπού μου λόγο Παναθηναϊκού.

Είναι γνωστό το πόσο ροκού είμαι και δεν θα μπορούσα να μην τον πάω στο Rock n Roll & στο Balthazar όπου ο παιδικός μου φίλος Πέτρος Απαλάκης έδωσε μουσικό ρεσιτάλ μπαίνοντας στο Dj booth όπου μας κράτησε όλους χορεύοντας μέχρι το πρωινό φως της αυγής.