Mykonos bound !!!

Mykonos bound !!!

Girls reunion !!!

Καιρό είχαμε να κάνουμε διακοπές τόσο ζεν και με τόσο θετική ενέργεια. Τι και αν χάλασε το αεροδρόμιο μέχρι και αυτό δεν μας χάλασε εμάς.

Αρχικά πήγα με την παιδική μου φίλη την Μιράντα και μετά μας έκανε join και η Ελεονώρα. Πήγαμε για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι και συγκεκριμένα στο Monarch και αράξαμε όλη μέρα εκεί με μία τεράαααστια παρέα που γίναμε όλοι ένα.

Την παράσταση την έκλεψε όπως πάντα το πανέμορφο Λυκόσκυλο η Claudia που της έχω απίστευτη αδυναμία και πλέον μετά τον Πέτρο τον Πελεκάνο της Μυκόνου είναι η Μασκότ και αυτή. Δεν υπάρχει το πόσο καλό σκυλάκι παιχνιδιάρικο είναι και εξού και πήγαμε με την Χριστίνα και την λύσαμε από εκεί που την είχε δεμένη ο μπαμπάς της και την πήραμε μαζί μας στην παραλία για να παίξουμε.

Το Σάββατο το βράδυ παντρεύτηκε ο καλός μας φίλος ο Μελέτης και πήγαμε στον γάμο του στο Alemangou στην Φτελιά όπου η Φαίη Βαλλίδη έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό διακοσμώντας και αυτόν τον γάμο υπέροχα.

Την Κυριακή τα ξημερώματα κατευθείαν μετά την συναυλία του Robbie Williams η καλή μου φίλη και τραγουδίστρια της μπάντας του η Denosh ήρθε και μας βρήκε στο Monarch. Αφού λιαστήκαμε τα είπαμε μετά ανεβήκαμε στο εστιατόριο για να απολαύσουμε τα υπέροχα πιάτα του Michelin Star Chef Alain Parodi.

Ο Δρόμος της επιστροφής μας έφτασε αλλά την Denosh την άφησα στα καλά χέρια του Θάνου Κολοκυθά, της Ναταλίας Γερμανού ( που ήταν στα decks ) αλλά και του Ηλία Πανταζόπουλου όπου φρόντισαν όλοι να περάσει τέλεια η φιλενάδα μου. Το βράδυ της είχα κανονίσει να πάει στο Balthazar & Rock n Roll να βρεί τον παιδικό μου φίλο Πέτρο Απαλάκη που είναι λάτρης της μουσικής και ειδικά της Rock με τεράστιες γνώσεις αλλά και που και ο ίδιος παίζει κιθάρα .. και εδώ που τα λέμε Πετράκο πρέπει να κανονίσουμε ένα μουσικό σουαρέ στην παραλία παρέα με το ηλιοβασίλεμα..