Backstage photo shooting ..

Backstage photo shooting ..

Για το καλοκαίρι 2016 και όχι μόνο ..

Πριν λίγες μέρες ήρθε ο Djibril στην Ελλάδα. Κι όπως πάντα το πρώτο του μέλημα είναι να επισκεφτεί τον αγαπημένο του φίλο και καλύτερο ράφτη στην Ελλάδα τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο.

Από το 2008 ο Γιώργος εμπνέετε πάντα και σχεδιάζει μοναδικά κουστούμια για τον Djib. Έτσι και τώρα εμπνεύστηκε την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2016 με πρότυπο τον Djibril.

Αφού σχεδίασε 6 μοναδικά κομμάτια κανονίσαμε με το περιοδικό Hello που κυκλοφορεί και θα μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη την φωτογράφηση από σήμερα, να παρουσιάσουμε τα ρούχα του μοναδικού Γιώργου Παπαδόγαμβρου. Μαζί με τα ρούχα ο Djibril παρουσιάζει στην Ελλάδα για πρώτη φορά την αγαπημένη του Marie Cecille αλλά και τον 4 μηνών γλύκα γιο τους τον Gabriel.

Η φωτογράφιση έγινε στο Ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κυρία Στεφανία Φλένγκα για όλες τις παροχές που διευκόλυναν όλους εκτός του Hello αλλά και για τις 4 συνεντεύξεις που έδωσε ο Djibril εκείνη την ημέρα.

Όλο το back stage υλικό μπορείτε να το δείτε στο facebook page του Γιώργου Παπαδόγαμβρου :

https://www.facebook.com/pages/Papadogamvros/723948967616682?fref=ts

αλλά και στο facebook page της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη : https://www.facebook.com/MariaMarkezi?fref=ts

Ο Djibril μίλησε σε όλες τις διαφορετικές συνεντεύξεις για όλους και για όλα. Σήμερα θα παίξει μουσική στο Ακρωτήρι εύχοντας να προσφέρει χαρά στον κόσμο ειδικά στις μέρες που ζούμε και την Παρασκευή στις 430 θα παίξει στον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα της W.I.N. HELLAS, celeb beach volley στο Monarch στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, και αμέσως μετά θα ανέβει στα decks για να παίξει μουσική που είναι και το αγαπημένο του hobby.