Το Gastronomic Diff του Γιάννη Πλατή !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το Gastronomic Diff του Γιάννη Πλατή !!!

 

Eκεί που συναντά ο διαφορετικός νέος την γαστρονομική διαφοροποίηση.

 

Ο Γιάννης νοιώθει ως ένα διαφορετικό άτομο αλλά του αρέσει να εξερευνά και να ανακαλύπτει με θετικό τρόπο (positive thinking).

 

Παράλληλα κρύβει μέσα του ένα μεγάλο πάθος για την γαστρονομία , το οποίο και επιλέγει να εκφράζει στον κόσμο με την γαστρονομική διαφοροποίηση. 

 

Gastronomic Diff (the art of gastronomic difference):

 

Το Gastronomic Diff είναι μια πρωτοποριακή γαστρονομική φιλοσοφία , που έχει σαν στόχο να εξερευνήσει και να παρουσιάσει στον κόσμο τις γαστρονομικές διαφορές, με άλλα λόγια ασυνήθιστα προϊόντα και συνταγές συνδυάζοντας σπάνιες οινικές ποικιλίες. Πάντα όμως με τρόπο πρωτοποριακό και δημιουργικό (innovation and creativity).

 

Το ταξίδι της γαστρονομικής διαφοροποίησης κινείται με πολυεθνικό χαρακτήρα, καθώς ξεκίνησε με συναρπαστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα που αμέσως ξεχώρισαν για την μοναδικότητά τους. Έτσι, για πρώτη  φορά είδαμε την ξακουστή Γαλλίδα Μαριβόν στην  Αθήνα, ενώ λίγο αργότερα μας εντυπωσίασε η οινολόγος Αθηνά Τσόλι με την ιδιαίτερη παρουσίαση κρασιών που τους έκανε στο Menoo στην Κηφισιά.

Ο Σεπτέμβριος του 2015 ξεκινά με δυναμικό τρόπο, με μια πλούσια ιστοσελίδα που γοητεύει το γαστρονομικό και Οινόφιλο κοινό με ξεχωριστή αρθρογραφία και φωτογραφικό υλικό. 

 

Ο Γιάννης σας παροτρύνει όλους λέγοντας ένα μεγάλο "Ελάτε όλοι να ανακαλύψουμε μαζί πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες".

 

 

 

Το gastronomic diff strikes at the Margi την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν ο Chef του Margi Παναγιώτης Γιακάλης αλλά και ο Chef του Abovo που είναι επίσης βραβευμένος Μιχάλης Νουρλόγλου. Για κρατήσεις στο 2108929000

 

Info : 

 

http://www.gastronomicdiff.org/

 

 

https://www.facebook.com/GastronomicDiff-344049162471850/timeline/