Η Σοφία έχει καλαισθησία !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Σοφία έχει καλαισθησία !!!

Φινέτσα και καλαισθησία είναι ο ορισμός της Σοφίας !!!

Έχει μεγάλη διαφορά το να γνωρίζεις κάποιον απλά κοινωνικά στο να τον γνωρίζεις προσωπικά και να εκτιμάς τον χαρακτήρα την προσωπικότητα το ήθος τον επαγγελματισμό και τα πάντα που σε κάνουν να θες να έχεις αυτό το άτομο στην ζωή σου γιατί νιώθεις την καλή του ενέργεια.

Αυτό το άτομο για εμένα είναι η Σοφία που αν και γνωριζόμασταν χρόνια ποτέ δεν γνωριζόμασταν όπως τώρα και με κάνει να πιστεύω το ρητό που λέει ποτέ δεν είναι αργά.

Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έβλεπες έναν άνθρωπο με τρομερή αισθητική στους τρόπους, το στυλ και τον τρόπο που κοινωνικοποιείται. Και λέω άνθρωπο και όχι κοπέλα γιατί όταν αργότερα μίλησα μαζί της διαπίστωσα πως όλα αυτά που έβλεπα ήταν αληθινά και πάνω από όλα είναι άνθρωπος.

Η Σοφία στηρίζει και υποστηρίζει κάθε άποψη και έχει επιπλέον ένα μοναδικό προνόμοιο: να μπαίνει στην ψυχολογία του απέναντι της και του κάθε συνομιλητή της. Αυτό θεωρώ πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που τη διαφοροποιούν στη δουλειά της. Θα φανεί περίεργο πως κάτι τέτοιο βοηθάει στην εσωτερική διακόσμηση χώρων, άλλα όπως και η ίδια εξηγεί μόνο έτσι μπορείς πραγματικά να καταλάβεις την κατεύθυνση και το ύφος που θέλει ο καθένας να ακολουθήσει. Αξίζει εδώ να σημειώσω πως αποφεύγει τη λέξη πελάτης και χαριτολογώντας αναφέρεται σ αυτούς ως "συνένοχοι" της. Γιατί;; Γιατί αυτοί ξεδιπλώνουν τους χαρακτήρες τους, τα θέλω τους, η Σοφία αντιλαμβάνεται, δημιουργεί και από κοινού αποφασίζουν! Αυτό που κάνει είναι να μη σταματάει να σκέφτεται. Της λες μια λέξη, της δίνεις ένα στοιχείο και μέσα σε λίγα λεπτά σου έχει προτείνει μια σειρά επιλογών. Τόσες πολλές όσες να μη μπερδευτείς και απλά να βρεις αυτό που θέλεις! Αν αυτό δεν είναι ταλέντο, τότε είναι ικανότητα και αν δεν είναι ικανότητα τότε ειναι αντίληψη. Και πιστέψτε με νομίζω ότι διαθέτει και τα τρία. Κάθε φορά που βλέπω κάτι από τη δουλειά της δεν έχω παρά μόνο θετικά σχόλια να πω. Ο χρόνος που αφιερώνει στους συνενόχους της είναι πολύτιμος και αποτελεσματικός, κάτι που στη σημερινή εποχή πρέπει να εκτιμάται περισσότερο μιας και υπολείπεται ταμαλα.

Θαυμάζω την δουλεία της, ασχολείται με την Εσωτερική Διακόσμηση και όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στο άλμπουμ θα διακρίνετε την φινέτσα στο γούστο της.

Σήμερα γιορτάζει και θέλω να ευχηθώ στην φιλενάδα μου τα καλύτερα !!!