Η πιο Φινετσάτη Κυρία της Κηφισιάς ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η πιο Φινετσάτη Κυρία της Κηφισιάς ..

Η πιο φινετσάτη Κυρία της Κηφισιάς και όχι μόνο είναι η Θεά Νίνα Βλάχου.

Είμαι 42 χρονών και με ξέρει από την Κοιλιά της μητέρας μου και ακόμα πιο πριν όταν παίζει να ήμουν ακόμα μια ιδέα στο μυαλό των γονιών μου. Της έχω μεγάλη αγάπη και αν και την ξέρω πολύ διαφορετικά από όλο τον κόσμο δεν σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει με την ενέργεια της και την καλή της θέληση να βοηθήσει τα κοινά και να κάνει τις πράξεις της έργα όπως και έκανε τόσα χρόνια ως Αντιδήμαρχος Κηφισιάς. Αναμφισβήτητα έκανε μεγάλη διαφορά και βοήθησε όσο μπορούσε.

Η Νίνα εκτός από πρώην Αντιδήμαρχος είναι από τις πιο σικ Δημοσιογράφους και από τις καλύτερες με διαφορά Κοσμικογράφους που έχουν περάσει ποτέ από την Ελλάδα, το υλικό που έβαζε ήταν πάντα ένα και ένα και ουδεμία σχέση με τα ¨Κοσμικά / Κοινωνικά " του σήμερα.

Η Νίνα εκτός των άλλων 'έχει γράψει και πολλά βιβλία ένα από αυτά είναι και Οι γυναίκες της Νίνας. Επίσης ήταν πολλά χρόνια Newscaster στην κρατική τηλεόραση και έχει λάβει και το Βραβείο Μπότση που είναι το αντίστοιχο Πούλιτζερ της Ελλάδας για την νέα μορφή που έδωσε στο κοινωνικό ρεπορτάζ, και το έλαβε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κύριο Κωστή Στεφανόπουλο. Βγήκε δημοσιογράφος της χρονιάς στην Νέα Υόρκη από την Ομογένεια, και έχει λάβει πάμπολλες διακρίσεις για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Αν και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, όταν χρειαστεί αλλά και όταν την χρειαστούν δίνει πάντα το παρόν. Ανήκει στην Νέο Φιλελεύθερη παράταξη, και την είδαμε φέτος στις πρόσφατες εκλογές στην τιμητική θέση της υποψήφιας Βουλευτή στην Β Αθηνών στην Νέα Δημοκρατία.

Χθες βρεθήκαμε στην Κηφισιά στο αγαπημένο μας καφέ το Άμος και κάναμε ένα γρήγορο catch up.

Η Νίνα με παρακολουθεί στενά εδώ και 2 χρόνια με το θέμα που είχα και την αλλαγή πάνω μου, γνωρίζοντας καλά το θέμα υγείας και ψυχολογίας μου, και μου δίνει τρομερό ego boost με τα random messages τις που λαμβάνω σε ανύποπτο χρόνο και είναι ότι πιο αληθινό υπάρχει. Ξέρω ότι με αγαπάει και με νοιάζεται αληθινά και το νιώθω πάντα και είναι αμοιβαία τα αισθήματα μου.