Healthy positive eating is the new thing & Era Nuts has it all !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Healthy positive eating is the new thing & Era Nuts has it all !!!

Τα τελευταία 2 χρόνια προσέχω υπερβολικά πολύ τι τρώω γιατί έχω ένα θέμα με το στομάχι μου και με ενοχλούν τα πάντα. Αυτά που χάνομαι να τρώω και μου ταιριάζουν πολύ είναι τα αποξηραμένα φρούτα ειδικά την Aloe Vera & Coconut αλλά και την μεγάλη ποικιλία τσαγιών και διαφόρων ροφημάτων. Το καλό είναι πως ο φίλος μου Αντώνης Κρασσάς εκτός από το Κολωνάκι έχει και στο Ψυχικό το κατάστημα του το Era Nuts, που με βολεύει απόλυτα μιας και βρίσκομαι 2 φορές την εβδομάδα ακριβώς απέναντι του στο Κομμωτήριο Freestyle που κάνω τις θεραπείες για τα μαλλιά μου. Έτσι με το που τελειώνω πηγαίνω από το Era nuts και τσιμπολογώ από όλα τα ξηροκάρπια μέχρι τα πάντα από όλα τα καλούδια που έχει εκεί. Προχθές καθώς έφευγα από το Frestyle πέτυχα και τον Αντώνη και μου έδειχνε τον ειδικό φούρνο που έψηνε τα στραγάλια και όλα τα καινούργια τους εδέσματα. Το ιδανικό για τους Healthy Positive eaters είναι τα Coji berries αλλά και όλων των ειδών τα  Berries για το απόλυτο πρωινό και όχι μόνο.

Το έψαξα λίγο καλύτερα και διάβασα για το Era Nuts αυτό : 

Η Era μας προσφέρει προϊόντα για όλες τις ώρες της ημέρας ώστε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας με γευστικά, φυσικά προϊόντα. Στα καταστήματα μας που βρίσκονται στο Ψυχικό, στο Κολωνάκι ,ενώ υπάρχει και το ηλεκτρονικό κατάστημα (www.eranuts.com) για όσους είναι πιο μακριά, εκτός από τα γνωστά ‘’nuts, herbs & spices’’ μπορούμε να βρούμε κι άλλες κατηγορίες προϊόντων.

Για το πρωινό μας προτείνει μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, μπάρες δημητριακών, μέλια σε διάφορες γεύσεις, αποξηραμένα φρούτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης που μπορούν να συνδυαστούν με το γιαούρτι ή  τα δημητριακά μας. Ποικιλία από special nuts ιδανικά για ένα υγιεινό αλμυρό ή γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παραδοσιακά χειροποίητα λουκούμια σε κλασσικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις για όσους θέλουν μέσα στην ημέρα τους κάτι γλυκό. Αλλά και τους λάτρεις της σοκολάτας η Εra δεν τους αφήνει έτσι μοναδικές πλάκες σοκολάτας και χειροποίητα σοκολατάκια με φρούτα και ξηρούς καρπούς.  Ενώ, στην ποικιλία των κρασιών και των αποσταγμάτων προστέθηκαν λικέρ Εra λεμόνι και λικέρ Εra μαστίχα, μοναδικά σε γεύση και άρωμα.

Σας περιμἐνουμε στο  Era όλες τις ώρες της ημέρας για να ανακαλύψετε και να γευτείτε τους αμέτρητους συνδυασμούς και συνταγές των προϊόντων μας για τις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις!!!

Era- Ψυχικό

Ομήρου 2, Ν. Ψυχικό Τηλ. +30 211 4076506   

Era - Κολωνάκι

Πατρ. Ιωακείμ 1, Κολωνάκι Τηλ. + 30 211 4112832