Στο Pre Xmas Lunch του Heaven on Earth ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στο Pre Xmas Lunch του Heaven on Earth ..

Ήταν όλα στην εντέλεια όπως πάντα !!!

Η Έλλη είναι παιδική μου φίλη και διακρίνεται για την φινέτσα της και την αριστοκρατία της. Εδώ και 15 χρόνια έχει το δημιουργήσει το ωραιότερο μαγαζί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην καρδιά της Κηφισιάς, το Heaven on Earth, με τις πιο τοπ μάρκες καλλυντικών όπως είναι τα Molton Brown , Anick Gutal και πολλές άλλες.

Χθες μας κάλεσε στο υπέροχο The Twenty One Restaurant για ένα Festive Pre Christmas Lunch, για να κάνουμε μια πρόποση όλοι μαζί για τα upcoming Heavenly scents of Christmas.

Ήταν όλα στην εντέλεια όπως πάντα και η Έλλη ήταν άψογη οικοδέσποινα . Το φαγητό Χριστουγεννιάτικο με γαλοπούλα, και τα τραπέζια ήταν όλα στολισμένα με υπέροχα λουλούδια , glitter, και υπέροχα Molton Brown κεράκια. Σε κάθε άτομο αντιστοιχούσαν 2 τεράστιες σακούλες με δωράκια από το Heaven on Earth αλλά και με ένα Χριστουγεννιάτικο custom made με τα ονόματα μας στολίδι από την Molton Brown.

Στο δικό μας τραπέζι που καθόμασταν μαζί με την Ελλή ήταν μαζί μας και η Νάντια, η Βαλέρια ο Γιώργος, η Φαίη Μπέη ( που γιόρταζε η κορούλα της και έπρεπε να φύγει λίγο νωρίτερα), στο 21 επίσης ήταν και η Μαρία που βρισκόμαστε συχνά εκεί.