Έφερε την τέχνη της υψηλής κομμωτικής στην Ελλάδα !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Έφερε την τέχνη της υψηλής κομμωτικής στην Ελλάδα !!!

Από την ακαδημία του VIDAL SASSOON  έφερε την δημιουργικότητα στην Ελλάδα..

Πριν 37 χρόνια γνώρισα για πρώτη φορά στην ζωή μου σε ηλικία 5 χρονών τον μοναδικό Tac Selassie στο τότε κομμωτήριο του στο Ψυχικό. Μόλις είχε αποφοιτήσει από την θρυλική σχολή Vidal Sassoon Academy και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την δημιουργικότητα του καθώς εφάρμοσε την υψηλή κομμωτική σε πολύ προχωρημένο στάδιο για την εποχή εκείνη.

Αν και είναι γεννημένος στην Αιθιοπία η ανατροφή του είναι Βρετανική και οι δημιουργίες του κάθε άλλο από συντηρητικές δεν είναι. Έφερε την τάση στην μόδα και μοναδικός στην καινοτομία του σηκώματος της ρίζας στα μαλλιά.

Δημιούργησε τα Freestyle που εκτός από μαλλιά έχουν όλες τις παροχές μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, μακιγιάζ κλπ.

Η φιλοσοφία του Tac είναι ότι προϋπόθεση για οποιαδήποτε καλό κούρεμα είναι τα υγιή μαλλιά.

Στην περίπτωση την δική μου τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια που με έχει αναλάβει εντατικά γιατί έπαθα πριν 2 χρόνια απίστευτο hairloss και με την βοήθεια του Shampoo Polyhymnia του Freshline αλλά και με τις εντατικές επισκέψεις μου στο Freestyle με τις θεραπείες στα μαλλιά μου πλέον είναι σχεδόν όπως παλιά, ( είχα χάσει πάρα πολλά μαλλιά και είχαν αραιώσει πολύ).

Όσοι ξέρουν τον Tac γνωρίζουν καλά για το πόσο low profile είναι. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τον πάρω φωτογραφία τον κυνηγούσα μήνες μέχρι πριν λίγο καιρό κατέβαινα μέσα στο ασανσέρ και άκουγα την φωνή του οπότε τπυ την έστησα και όταν άνοιξε την πόρτα τον έποιασα εξ απροόπτου.. και οι υπόλοιπες ενώ μίλαγα στο τηλέφωνο και ήταν μπροστά ο καθρέφτης άρχισα να τραβάω .. και ήμουν τυχερή..

Το Freestyle βρίσκετε στην Ομήρου 1 στο Νέο Ψυχικό, 210 6712684 και αξίζει να πάτε .. όλα τα λεφτά είναι το μασάζ στο λούσιμο ζήτειστε τον Νίκο να σας λούσει απίστευτη εμπειρία και για χτένισμα την αγαπημένη μου Μαρία.