In between H&M & Athens eXclusive Designers Week ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
In between H&M & Athens eXclusive Designers Week ..

Ήταν όλα άψογα οργανωμένα !!!

Την Παρασκευή που μας πέρασε ξεκινήσαμε με τα κορίτσια από νωρίς.

Πρώτη στάση στο Gaspar για ένα γρήγορο lunch πριν αρχίσει η απογευματινή μας εξόρμηση στον πανικό της βροχής από την μία, αλλά και στο κλείσιμο των δρόμων λόγο του Γάλλου Πρόεδρου Φρανσουά Ολάντ.

Δεύτερη στάση στην Ερμού στα εγκαίνια του μεγαλύτερου H & M στην Ελλάδα που βρίσκεται στο Νέο Κλασσικό 6όροφο κτήριο στην οδό Ερμού και Βουλής. Αν και έξω έβρεχε μέσα ένιωθες σαν Χριστούγεννα. Η οργάνωση ήταν άψογη και η Live μουσική που ακουγόταν τόσο έξω με τα βιολιά κλπ, όσο και μέσα στον 1ο όροφο μεταξύ Τάμτας και Dj Kas ήταν όλο πανέμορφο. Τα ρούχα ένα και ένα για όλα τα γούστα και οι τιμές απόλυτα προσιτές μιας και η ποιότητα των H&M είναι μοναδική.

Η Τρίτη στάση που κάναμε με την Ulrika & και την Josefine ήταν στο Axdw Athens Xclusive Designers Week όπου εκεί ήταν ο παράδεισος την Josies και θα καταλάβεται άμα τσεκάρετε το blog της : http://josieswall.com . Εκεί συναντήσαμε την φίλη μας την Jade (όπου σχεδιάζει απίστευτα όμορφα μαγιό και τα πουλάει στο κατάστημα της μέσα στο Astir Beach). Έτσι η παρέα μας έγινε Ελλάδα ~ Σουηδία 1-3.. Είδαμε τις διάφορες επιδείξεις και τα κορίτσια το κατά ευχαριστήθηκαν.

Την επόμενη μέρα πήγε η Josie με το Σκανδιναβικό παρεάκι της και εγώ ξανά πήγα χθες στην επίδειξη της Γωγώς Μαστροκώστας Gogo By Stalo όπου καιρό έχω να πω πώς ήταν Όλα υπέροχα ένα και ένα. Την παράσταση την κλέψανε τόσο η Στέλλα Δημητρίου όσο και η Εύη Αδάμ που ήταν και η δύο μοναδικές. Στην κάτω αριστερά φωτογραφία είμαστε με την Χριστίνα Αλούπη και την Στέλλα Γιαμπουρά που είχαμε να βρεθούμε αρκετό καιρό. Γενικά ήταν πολύς γνωστός κόσμος και κάναμε ένα μεγάλο catch up.

Μετά την επίδειξη πήγαμε με την παρέα μου στο Gaspar για λίγο Healthy eating .. addicted to sushi i am ..

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άψογη περιποίηση και οργάνωση.

Υ.Γ. ευχαριστώ τον Νότη Σταματέλο αλλά και το Papadakis press για τις φωτογραφίες.