Μια γεμάτη Κυριακή !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μια γεμάτη Κυριακή !!!

Τα προλάβαμε όλα !!! 

Λίγες ώρες μετά από το μεγάλο μας ξενύχτι στο Acro, συναντηθήκαμε όλοι στο Χαλάνδρι για το event της Funky Buddha που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Χάρης, ( θα σας πω details για το τι και πως σε επόμενο ποστάρισμα..).

Μετά την εκδήλωση αυτή πήγαμε στην ευθεία του δρόμου στο All time αγαπημένο μου Κινέζικο εστιατόριο το Saipan που τις Κυριακές έχουν μπουφέ και δεν σας κρύβω σηκωθήκαμε από το τραπέζι 2 αλλά και 3 φορές ο καθένας μας. Πάθανε πλάκα όλη η παρέα μας με το φαγητό αλλά και τις τιμές στην κυριολεξία αμέτρητο φαγητό με 20 ευρώ το άτομο και η περιποίηση πάρα πολύ ιδιαίτερη. Ξύπνησαν παιδικές αναμνήσεις και ενθουσιάστηκαν όλοι τους τόσο πολύ που είπαμε να ξανά πάμε σύντομα. Όλα τα λεφτά ήταν τα fortune cookies που στον καθένα έπεσε αντίστοιχα κάτι συμβολικό και με πολύ μεγάλο νόημαααα Γλυκάκιιιιιι ( σπόντα).

Μετά το φαγητό είχαμε και συνέχεια.. πήγαμε στο Gaspar στο Νέο Ψυχικό για τσαγάκι το αγαπημένο μου Μυρωμένος Θάμνος από τον δρόμο του τσαγιού, και γλυκάκιαααα Κολασμένα πραγματικά. Το έχω ξανά πει πως είμαι γλυκατζού αλλά αυτά τα γλυκά do not exist.. άλλο να σας τα περιγράφω και άλλο να τα δοκιμάσετε. Η σοκολάτα και η καραμέλα... πω μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το σκέφτομαι.

Και όχι η Κυριακή μας δεν τελείωσε εδώ .. είχαμε και συνέχεια shopping therapy στο Mall μιας και όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά, και μετά σινεμά με ποπ κορν αλήθεια το village πρέπει να κάνει consideration τα Popys Gourmet Pop corn ότι καλύτερο υπάρχει και είναι και Ελληνικό προϊόν !!!