About last night ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About last night ..

Ένα πολύ Rock μπουζουκο Σαββατόβραδο ήταν και αυτό !!!

Η βραδιά μου ξεκίνησε από νωρίς μιας και βρισκόμουν στα Νότια στην Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο Aperitivo με μια πολύ ευχάριστη παρέα. Το μέρος αυτό με έκανε να νιώσω σαν να βρίσκομαι στο εξωτερικό και σαν να ήταν Χριστούγεννα για κάποιο λόγο. Anyway.. αφού ήμουν εκεί 3 ώρες και έβλεπα τους δείκτες του ρολογιού να περνάν με ταχύτατους ρυθμούς, και αφού με ξεμάτιασαν 3 φορές γιατί κόντευα να λιποθυμήσω από το μάτι έπρεπε να φύγω να πάω στο Acro που είχα ραντεβού με το παρεάκι μας αυτό που βλέπεται στην φωτογραφία. Και εκεί που ήμουν μεταξύ ύπνου και που στην κυριολεξία δεν την πάλευα με το που μπήκα στο Acro ξαφνικά λες και μου κάνανε ένεση ενέργειας άλλαξε η διάθεση μου.

Εκεί συναντήθηκα με την παιδική μου φίλη την Έφη και τον Άγγελο και με πήγαν να δώ τον από πάνω όροφο από το Acro που έχουν δημιουργήσει μια απίστευτα όμορφη κατάσταση με το Palmitas Pop Up Bar το οποίο έχει μέσα Tattoo μαγαζάκι που χτυπάς επιτόπου τατουαζάκι, έχει Barber shop που σε ξυρίζουν και κουρεύουν old school φάση αλλά και το όλο σκηνικό είναι Mexican με απίστευτα ωραία χορευτική μουσική κλπ. Ενθουσιάστικα αρκετά και το έχω στα υπόψην μου για επόμενη έξοδο.

Αφού κάναμε την τσακ μπαμ πλοήγηση στο Palmitas κατέβηκα στο Acro για να συναντήσω την παρέα μου που είναι τα 2 Power couples όπως τους βλέπω στο μυαλό μου. Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος που είναι πάρα πολλά χρόνια φίλος μου είναι ίσως ο καλύτερος ράφτης tailor hand made suits στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο που τον προτιμούν όλοι όσοι έχουν την καλαισθησία και που ξέρουν να ξεχωρίζουν την ποιότητα. Η θεά γυναίκα του η Γιώτα έχει γυναικείο κατάστημα στην Κηφισιά ακριβώς κάτω από του Γιώργου και θα σας μιλήσω για την δουλεία της σε άλλο πόστ σύντομα. Το άλλο Power couple είναι ο Bruno και η πανέμορφη Έλενα. Η γλώσσα του σώματος δεν κρύβεται και φαίνεται τόσο πολύ το πόσο ταιριάζουν αυτοί οι δύο. Το it point της βραδιάς μας ήταν οι χορευτικές φιγούρες του Bruno ειδικά την ώρα που η μουσική ήταν λίγο πιο R & B .

Η βραδιά μας ήταν πολύ rock αν και τον χαρακτηρισμό μπουζούκι δεν τον δίνω τελικά γιατί είναι άλλη φάση μουσικής σκηνής αυτό που κάνει ο Γιώργος Σαμπάνης με τα κορίτσια του την Ευρυδίκη και την Τάμτα αλλά και τον Dj Αντώνη Δημητριάδη και πραγματικά αξίζει να πάτε να ζήσετε την εμπειρία αυτή. Ένας χαμούλης γίνεται με τα τραπέζια γιατί δεν πέφτει καρφίτσα μέχρι και ο 3ος όροφος ήταν γεμάτος.. Μπράβο παιδιά για την ευχάριστη θετική ενέργεια που μας γεμίζετε.