Γενέθλια σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Γενέθλια σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα !!!

Το Σάββατο γιορτάσαμε τα γενέθλια της Στέλλας στο Margi.

Η Σκορπίνα φιλενάδα μου η Στέλλα γιόρτασε τα γενέθλια της το Σάββατο που μας πέρασε στο αγαπημένο μας εστιατόριο στην Βουλιαγμένη /Καβούρι το Margi.

Ήταν όλα στην εντέλεια, στολισμένα γιορτινά με Χριστουγεννιάτικα δέντρα, στεφάνια και στολίδια παντού σε έναν χώρο πολύ ζεστό. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό ( το έχω να το λέω πάντα αυτό έχουν δική τους φάρμα και όλα τους τα φαγητά είναι organic ).

Μαζευτήκαμε λίγο μετά τις 9 και μέχρι σχεδόν τις 2 ήταν μια ατμόσφαιρα πάρα πολύ ευχάριστη και η Στέλλα ήταν περικυκλωμένη από όλες τις αγαπημένες φιλενάδες της.

Την επόμενη μέρα ξανά πήγαμε στο Margi για Lunch με μια ευχάριστη έκπληξη να μας περιμένει, και αυτή ήταν ο μοναδικός Στέλιος Παρλιάρος που είχε φωτογράφιση με άπειρα γλυκά μιας και ετοιμάζει το πρώτο γλυκό pop up store που θα λειτουργήσει από τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς θα μπορείτε να πάτε να απολαύσετε όλες τις γλυκές αλχημείες που δημιουργεί αλλά και να αγοράσετε τα γλυκά της αρεσκείας σας για το σπίτι.

Εννοείτε τα δοκιμάσαμε όλα ( ήμασταν 8 άτομα κοριτσοπαρέα και τα φάγαμε ΌΛΑΑΑΑ). Φεύγοντας ο λατρεμένος Στέλιος μας είπε να πάρουμε ότι θέλουμε μαζί και πήρα ένα συγκλονιστικό κέικ με στρατσιατέλα.

Χρόνια πολλά Στελλούδι μου σου εύχομαι τα καλύτερα πάντα και ειδικά την ευχή που σου έδωσα όταν φύσηξες τα κεράκια σου !!!

Thank you www.papadakispress.gr για τις φωτογραφίες