Στο opening του Chip & Chip !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στο opening του Chip & Chip !!!

Τετάρτη απόγευμα στην καρδιά της Γλυφάδας ..

Χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 7 μαζευτήκαμε με τις φιλενάδες μου να πάμε στα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Χρυσούλας Κέρος, το Chip & Chip στην καρδιά της Γλυφάδας. ( http://www.chipandchip.gr ).

Η οργάνωση ήταν όλα στην εντέλεια έχοντας επιμεληθεί το Menoo για το Cattering. Με το καλησπέρα που μπήκαμε μέσα στο κατάστημα τα θέλαμε όλα!!! Σε απίστευτα προσιτές τιμές και με πολύ ωραίο γούστο ήταν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Για όσες κοπέλες ψάχνουν να βρούν τι να φορέσουν στις γιορτινές μέρες θα πρότεινα να πάτε να ρίξετε μια ματιά.

Εκεί μαζευτήκαμε μεγάλη παρέα και μερικοί από αυτούς είναι όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες πιο πάνω αναλυτικά.

Η Χριστίνα Αλούπη, η Στέλλα Δημητρίου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Εύα Λάσκαρη, ο Χάρης & ο Γιώργος Ντάβλας, ο Λάμπης Λιβιεράτος, η Σάσα Σταμάτη και φυσικά η Χρυσούλα Κέρος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα :

Ένα από τα πιο δυνατά entries στο χάρτη του shopping, το Chip & Chip, διαθέτει μια πλούσια συλλογή από ολοκληρωμένες προτάσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας. Υπέροχα trendy ρούχα εισαγωγής από Γαλλία και Ιταλία, όπως φορέματα, jeans, tops, shorts, funky t-shirts, φουλάρια, συνδυασμένα με αξεσουάρ, ολοκληρώνουν το στυλ της γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει. Τον Νοέμβριο του 2012 η εταιρεία Chip & Chip παρουσίασε την συλλογή DESPINA VANDI for CHIP & CHIP. Η ήσυχη de luxe ατμόσφαιρα του Chip & Chip, σε συνδυασμό με τις απίστευτα προσιτές τιμές, την εκπληκτική ποιότητα αλλά και τη μοναδική εξυπηρέτηση, είναι η ευχάριστη αλλά και σπάνια έκπληξη που επιφυλάσσει το Chip & Chip για εσάς.