Ο Έλληνας φοιτητής που έκανε την δική του εφεύρεση !!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Έλληνας φοιτητής που έκανε την δική του εφεύρεση !!!!

Τον Νίκο τον ξέρω από παιδάκι και πάντα  ήξερα πως έχει ταλέντο. Αν δείτε τα σχέδια που ζωγραφίζει θα καταλάβετε γιατί είμαι τόσο φαν του !!!

Σπουδάζει στην Νέα Υόρκη και πρόσφατα έκανε την δική του εφεύρεση τις Playhang παιδικές κρεμάστρες. Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο και μπείτε στο link για να τον βοηθήσετε να φτάσει στον στόχο του.

Οι Playhang κρεμάστρες προήλθαν από τον Νικόλαο Γεωργαντά, έναν 22 χρονο φοιτητή του Βιομηχανικού σχεδίου που σπουδάζει στο Pratt Institute της Νέας Υόρκης. Η εφεύρεση της Playhang βασίστηκε στην πρώτη του αναδιπλούμενη κρεμάστρα που κέρδισε την πρώτη θέση σε ένα διαγωνισμό σχεδίου προϊόντος της αμερικάνικης εταιρείας UMBRA. Το πάθος του να σχεδιάζει χρήσιμα καθημερινά προϊόντα σε συνδυασμό με την αγάπη του για εφευρετικότητα, με δημιουργία εύχρηστων μηχανισμών (kinetic mechanisms) όπως το υποφαινόμενο προϊόν, είναι τα κίνητρα που τον ώθησαν να σχεδιάσει τις Playhang κρεμάστρες. Το μοναδικό αναδιπλούμενο σύστημα της, επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους να κρεμούν και να ξεκρεμούν τα ρούχα τους απο τις ακαταμάχητες κρεμάστρες Playhang, με εντυπωσιακή ευκολία χωρίς να τσαλακώνονται τα ρούχα και να φθείρονται οι κρεμάστρες. Επίσης οι Playhang διαθέτουν τους αγαπημένους μας χνουδωτούς φίλους για αξέχαστες ώρες παιχνιδιού και υπευθυνότητας. Οι Playhang κρεμάστρες είναι διαθέσιμες σε έξι διαφορετικές φιγούρες: Μαϊμουδάκι, Καμηλοπάρδαλη, Ελεφαντάκι, Γατούλα, Σκυλάκι και Πιγκουϊνος. Προκειμένου το προϊόν αυτό να είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά, ο Νικόλαος Γεωργαντάς, θα πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό των 2400 δολαρίων που χρειάζονται για να εξοπλιστεί με τον απαραίτητο μηχανισμό παραγωγής, στις επόμενες 12 μέρες. Όσοι θέλετε να τον βοηθήσετε δεν έχετε παρά να μπείτε στη σελίδα www.kickstarter.com/projects/1104972114/playhang-worlds-most-playful-hanger?ref=nav_search και να αγοράσετε την κρεμάστρα προς 8 δολάρια τη μία, ενισχύοντας τον σκοπό του. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας στην δημιουργική προσπάθεια του Έλληνα σχεδιαστή!

 

https://drive.google.com/folderview?id=0B3K4BPAHVz1-T2txWnlHbTB5dm8&usp=sharing_eid&ts=568bdd10