Είναι φαινόμενο και θα σας πω γιατί ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Είναι φαινόμενο και θα σας πω γιατί ..

Χθες το βράδυ στο Casablanca ..

Χθες το βράδυ πήγαμε με τις φιλενάδες μου στο Casablanca για την επίσημη πρώτη της μοναδικής Νίνας Λοτσάρη. Πάνω κάτω οι ίδιες ακριβώς κοπέλες που είχαμε πάει και πέρσι στο ίδιο ακριβώς τραπέζι, η Σόφη, η Αννίτα, η Ντόλλυ, η Μάντα, η Χριστίνα, η Κλέλια, η Μαρίνα κλπ..

Με το που άνοιξε η αυλαία ( δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την Νίνα) , αλλά ξανά μας αποκαθήλωσε. Με την φωνή της, το κορμί της τα ρούχα της, την σκηνική της παρουσία, με τα πάντα όλα. Έχω πάθει σοκ με το πόσο ταλέντο έχει αυτή η απίστευτη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ναι Γυναικάρα με κεφαλαία γράμματα γιατί την θεωρώ απόλυτη. Πραγματικά πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ με τόοοοσο ταλαντούχα φωνή ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Μπορεί και τραγουδάει σε όλες τις γλώσσες χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι.

Την ώρα που τραγουδούσε η Demi, και η Νίνα ήταν στα καμαρίνια ανταλλάζαμε μηνύματα και της το είπα και χθες (της το έχω πεί επανειλημμένα) αλλά και θα το λέω πάντα ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ κορίτσι μου εδώ πέρα. Πρέπει όπως και δήποτε να πας στο Λας Βέγκας. Και θα το βάλω στόχο να τα καταφέρεις. Πρέπει να μπορείς να σε απολαύσει όλος ο κόσμος, τέτοια ταλέντα δεν γεννιούνται κάθε μέρα.

Αν θέλετε να διασκεδάσετε με ποιότητα σας προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να ακούσετε την Νίνα. She is one of a Kind.