Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία ..

Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία ..

Μια εβδομάδα γεμάτη γενέθλια, γιορτές κλπ..

Αν με ρωτήσετε με ποιά σειρά γίνανε όλα δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι παντού ήταν υπέροχα και μας κατά περιποιήθηκαν με το παρά πάνω.

Από τα γενέθλια της παιδικής μου φίλης της Έφης που γιόρτασε μαζί με την ονομαστική εορτή του άνδρα της Άγγελου, στην Ratka στο Κολωνάκι, με πολύ γέλιο, κους κούς catching up with childhood friends, με τα άψογα φαγητά και γλυκά της Ράτκας, και με αποκορύφωση την υπέροχη τούρτα που έφτιαξε η Μιράντα για λογαριασμό της Miss Mary cake, κάντε insta follow : www.instagram.com/MISSMARYCAKE .

Πήγαμε στα γενέθλια του αγαπημένου φίλου μου, του Βλάσση Χολέβα που έχει απίστευτο ταλέντο στην υψηλή ραπτική σε Ελλάδα αλλά και με πολύ δυνατή παρουσία στο εξωτερικό, τα γιορτάσαμε στο Rock n' Roll, μαζί με την αγαπημένη μου Φανή ακά www.beadit.gr που δημιουργεί trend με τα κοσμήματα που φτιάχνει μιας και είναι όλα ένα και ένα φτιαγμένα με πολύ αγάπη, καθώς και με τον φίλο μας τον Αλέξανδρο και τον Στέφανο και την Αννίτα που είχα να την δώ από τότε που πήγαμε παρέα στην πρεμιέρα του xFiles.

Πήγαμε αρκετές φορές στο άλλο αγαπημένο μου στέκι στην Γλυφάδα το Pere Ubu με διάφορους καλούς φίλους, με τον αρχηγό του Rock n' Roll και για εμένα Άρχοντα μουσικογνώστη Πέτρο Απαλάκη, με την Στέλλα για lunchaki αλλά και για dinner με την Ελεονώρα, την Μιράντα τον Jojako, και με μεγάλη παρέα καθώς και στο Gaspar που πήγαμε και εκεί 2 φορές αυτήν την εβδομάδα.

Πήγαμε στο Golden Hall με την Μιράντα και πετύχαμε την Κατερίνα Καινούργιου στα καλύτερα της και είχα να την δω από την βραδιά που είχαμε πάει παρέα στο Acro για να δούμε τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ήταν εβδομάδα closing για διάφορα σχήματα όπως αυτό στην Ιερά Οδό που ήταν φέτος και το αγαπημένο μου από ότι είχα δει με τον ΘΕΟ Γιάννη Πάριο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Σταβέντο ακά Μιχάλη, αλλά αφού κάναμε και ένα pit stop στην λατρεμένη Άννα Βίσση πήγαμε και στο closing night του Σάαααααακη με τους Onirama.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης ήταν εκεί και ανέβηκαν και η δύο στην σκηνή και είπαν από 2 άσματα έκαστος και να είμαι ειλικρηνής έπαθα ένα τρελό flashback όταν ήταν η Νικολέττα Ράλλη στο Mad tv που έκανε 15 διαφορετικές εκπομπές μαζί πήγαινα τα Σάββατα και κλαίγαμε κανονικά στα καρεόκε που κάναν ο Κώστας, η Ελένη και η Νικολέττα .. είχα μάθει όλα τα τραγούδια τους απέξω.. Με αυτά και με αυτά όλες οι Ρουβίτσες ( Μιράντα, Ελεονώρα, Μαρία Λουίζα, Στέλλα κλπ) δώσαμε το παρόν στο τελευταίο τους βράδυ με τον Σάκη να επιστρέφει τον Μάιο στην παραλιακή να κάνει αυτό που ξέρει αυτός να κάνει καλύτερα.

Τώρα μένει το ερχόμενο Σουκού να πάμε στο Vox που είναι και για αυτούς το closing weekend μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με την Θεά Νατάσα Θεοδωρίδου και την Στέλλα Καλλή.