2 Ελληνίδες αθλήτριες δημιουργούν την νέα τάση της μόδας για το καλοκαίρι

2 Ελληνίδες αθλήτριες δημιουργούν την νέα τάση της μόδας για το καλοκαίρι

Κερδίστε αποκλειστικά από το Queen 4 Summer Poncho για όλη την οικογένεια !!!

Εκτός από Ασημένια Ολυμπιονίκης του 2004 στο Water Polo, η Γιούλη Λαρά είναι και World Champion 2011 με την γυναικεία ομάδα πόλο Βουλιαγμένης. Η Στελλίνα Παναγιωτοπούλου είναι γυμνάστρια και διαιτολόγος.

Το Σάββατο που μας πέρασε βρεθήκαμε για πρωινό στο αγαπημένο μου hot spot στην Βουλιαγμένη το Margi. Με αυτά και με αυτά μου εξηγούσαν τα κορίτσια πως εμπνεύστηκαν να κάνουν την Ελληνική σειρά τους με One Zippers & Poncho's.

Από τα παιδικά τους χρόνια νοσταλγούσαν τα πυτζαμάκια που τους φέρνανε οι θείοι από την Αμερική. Συγκεκριμένα η Γιούλη μετά την κολύμβηση πάντα κρύωνε και εκείνη τόσο όσο και οι συμπαίχτριες της και δεν είχαν κάτι που να τις στεγνώνουν αμέσως και να τις κρατάνε ζεστές. Και έτσι ένα ωραίο πρωινό του 2013 μαζί με την Στελλίνα αποφασίσανε να ψάξουν τα σχέδια τον καλύτερο αργαλειό που υπάρχει στην Ελλάδα για να δημιουργήσουν την δική τους σειρά προς αθλητές υγρών αθλημάτων.

Φτιάξανε το δικό του E shop www.onezipper.gr και συνεργάστηκαν με τα πιο μοδάτα funky καταστήματα όπως η Jade vtales που είναι μέσα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης αλλά και το Mood του Γιώργου Μπόγρη στην Γλυφάδα και το Pop up store στο Κολωνάκι. Το καλοκαιρινό τους consept είναι το Poncho για σερφίστες Kite surf και παντός θαλάσσιων σπορ και έτσι τοποθέτησαν την συλλογή τους και στην Ναύπακτο στο Wind Circus όπου εκεί είναι και το Hot Spot για Kite και surf. Τα Ponchos είναι φτιαγμένα για όλη την οικογένεια και ειδικά για τους θαλασσόλυκους.

Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες μερικά από τα σχέδια και πιο κάτω να μπείτε στον διαγωνισμό για να κερδίσετε His, Hers , & Junior size poncho.

Ήθελα να κάνω ένα ιδιαίτερο δώρο στην φιλενάδα μου την Ελεονώρα που γιόρταζε, κάτι που θα τις άρεσε πολύ και έτσι το πέτυχα έχοντας δεί τις δημιουργίες των κοριτσιών διαλέγοντας της το Army Poncho για να φοράει πριν και μετά το Surf, και το πέτυχα διάνα το δωράκι μου γιατί η Ελέ τρελάθηκε από χαρά όταν το δοκίμασε. Το οξύμωρων είναι πως πριν χρόνια σε ένα ταξίδι μας στο Λονδίνο της έλεγα πόσο ήθελα να είχα ένα One Zipper και μου πήρε ένα δώρο έκπληξη.

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=160|100%|700{/iframe}