Killing Kennedy ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Killing Kennedy ..

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL GREECE

«KILLING KENNEDY»

 Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με την παρουσία επιφανών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού κόσμου, διασημοτήτων από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, καθώς και των μέσων ενημέρωσης της Ελλάδας και του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού, η πρώτη προβολή της ταινίας «Killing Kennedy» από το National Geographic Channel.

 

Οι καλεσμένοι της βραδιάς πέρασαν από το κόκκινο χάλι θαυμάζοντας την Cadillacπου βρισκόταν έξω από το Θέατρο του Κολλεγίου. Τη βραδιά ζέσταναν με μουσικές των 60’s, οι Vanilla Swing, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το αγαπημένο γαλλικό μενού του JFK, το οποίο είχε επιμεληθεί ο διάσημος Chef, Άκης Πετρετζίκης.

 

Την ταινία προλόγισε η έγκριτη δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία στη συνέχεια παρουσίασε τα πιο σημαντικά highlights του προγράμματος του National Geographic Channel για την τηλεοπτική σεζόν 2013 – 2014.

 

Το παγκόσμιο τηλεοπτικό γεγονός «Killing Kennedy» έκανε πρεμιέρα στο National Geographic Channel Greece, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 21:00 σηματοδοτώντας την 50η επέτειο από τη δολοφονία του JohnF. Kennedy. Η ταινία προβλήθηκε σε 171 χώρες και 48 γλώσσες μέσω του δικτύου NationalGeographic.

 

Τo «KillingKennedy» είναι η ταινία του National Geographic Channel, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του BillO' Reilly, σε παραγωγή Ridley Scott και Martin Dugard, η οποία ακολουθεί την πορεία των JohnF. Kennedy και Lee Harvey Oswald, των οποίων οι ζωές συναντήθηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, οδηγώντας σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γεγονότα του 20ου αιώνα: τη δολοφονία του Προέδρου Kennedy από τον Oswald. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους RobLowe (JohnF. Kennedy), Ginnifer Goodwin (Jackie Kennedy) και Will Rothaar(Lee Harvey Oswald).

 

Η Εμπορική Διευθύντρια της FOX International Channels Greece, κ. Νάντια Δεμίρη δήλωσε, μετά το τέλος της εκδήλωσης: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα συνεργάτες και φίλους από τον επιχειρηματικό κόσμο και το χώρο του θεάματος. Ήταν μία βραδιά που μας ταξίδεψε πιο βαθιά στην ιστορία του παγκόσμιου αυτού γεγονότος. Η FOX International Channels θα συνεχίσει να επενδύει στρατηγικά στην Ελλάδα, προσφέροντας πάντα περιεχόμενο υψηλού επιπέδου με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την ενημέρωση του κόσμου.»

 

Υποστηρικτές της εκδήλωσης της πρώτης προβολής της ταινίας «KillingKennedy» ήταν οι εταιρείες Wines of Crete και Cellier που προσέφεραν αντίστοιχα τα ποτά τους στο winebar που είχε στηθεί στο χώρο και στην υποδοχή του κόσμου.

 

 

Το κανάλι NationalGeographic προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω Nova.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.natgeotv.com/gr, τη σελίδα του NationalGeographicChannelGreece στο Facebookwww.facebook.com/NGCGreece και το κανάλι στο Youtubewww.youtube.com/user/NatGeoChannelGreece