Φτιάχνοντας αναμνήσεις στις Σπέτσες !!!

Φτιάχνοντας αναμνήσεις στις Σπέτσες !!!

Είναι ωραίο όταν ταξιδεύεις να βλέπεις ..

Είναι ωραίο όταν ταξιδεύεις να βλέπεις αλλά και να έχεις γύρω σου ανθρώπους με θετική ενέργεια αλλά και τον κάθε έναν πετυχημένο στο είδος του δίνοντας ο καθένας τον δικό του αγώνα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το κολάζ αυτό που έφτιαξα. Καθώς στο καταμαράν για τον Αργοσαρωνικό ταξίδευα με την παιδική μου φίλη την Έλλη για να πάμε στο αγαπημένο μας νησί τις Σπέτσες.

Η Έλλη έχει το πιο ωραίο μαγαζάκι στην καρδιά της Κηφισιάς το Heaven on Earth { https://www.facebook.com/HeavenOnEarthGR?fref=ts } , το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος και να μην του αρέσουν όλα αυτά τα μεθυστικά αρώματα που έχει.

Εντελώς τυχαία πετύχαμε την φιλενάδα μου την Χριστίνα Κοντοβά ακα Watermelon lady μιας και η ίδια έχει καταφέρει να κάνει μόδα τα μαγιό, beachwear αλλά και τα αξεσουάρ που φτιάχνει. Μπείτε στο http://www.ckontova.com E-shop που έχει δημιουργήσει και πάρτε μια γεύση από την δουλειά της.

Βρεθήκαμε και με την μικρή μου φίλη την Άναμαρια που θέλει να γίνει η μελλοντική Θάτσερ και την έχω πολύ ικανή να το πετύχει.

Πέτυχα τον παιδικό μου φίλο και Υπουργό Ναυτιλίας τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον οποίο νιώθω πολύ περήφανη για την δουλειά που κάνει δίνοντας το 100% του εαυτού για να είναι όλα όσα καλύτερα γίνονται.

Επίσης πέτυχα τον Θεό μου τον μοναδικό Αντώνη Βουράκη που εκτός από εξαίρετος κοσμηματοπώλης έχει απίστευτο χιούμορ και ταλέντο στο θέατρο και μαζί με την παρέα του ανεβάζουν ανά καιρούς διάφορες θεατρικές παραστάσεις όπου τα έσοδα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ήμασταν μια πολύ ωραία παρέα με τον κολλητό μου τον Μάνο, τον Αλέξανδρο και την Έλλη καθώς κάναμε πράγματα που κάναμε στην παιδική μου ηλικία. Πήγαμε για άπειρες ώρες όλοι στο Πόρτο που ανήκει στην Θεά μου την Μαρία Μπαρδάκου όπου μας καταπεριποιήθηκαν και τις δύο μέρες. Συναντηθήκαμε με την Νικολέττα και την Candy. Βρήκαμε φίλους από τα παλιά τα είπαμε γελάσαμε, στεναχωρήθηκα πολύ με την ήττα του Παναθηναϊκου ήταν σαν να ήρθε ο Επιτάφιος λίγο πιο νωρίς για εμένα μιας και είδαμε τον αγώνα στην Ντάπια στο καφενείο με σκοπό να το συνδιάσουμε με τον πραγματικό Επιτάφιο.

Και χθες το μεσημέρι πριν φύγουμε ξανά πήγαμε στο αγαπημένο Πόρτο και ευτυχώς μας πρόλαβε και η Ελεονώρα που μια μέρα πριν πάλι μάζεψε από τον δρόμο και 1000 μπράβο της ένα αδέσποτο γατάκι αυτή την φορά. Η Ελεονώρα είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω που μαζεύει όλα τα κουτσά στραβά, αρρώστα και με διάφορα προβλήματα ζωάκια από τον δρόμο και εκτός του ότι τα φροντίζει τους δίνει θαλπωρή και ζεστασιά και αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα της. ( έχοντας μαζέψει και ένα σκυλάκι με 3 πόδια ξέρω τι σας λέω).

Και κάπως έτσι ήταν το Πάσχα μας αφού πήγαμε στα αγαπημένα μας στέκια στο μοναδικό Ταρσανά, στο Θρούμπι και στο Brachera που ξύπνησαν οι παιδικές μας αναμνήσεις.

Καλό Πάσχα σε όλους μιας και τώρα γυρίσαμε πίσω στην πραγματικότητα !!!!