Μεταξύ 30 και 40 ..

Μεταξύ 30 και 40 ..

Σημασία έχει πόσο αισθάνεσαι .. 

Μπορεί χθες ο ταύρος Μάνος να έσβησε τα ετεροχρονισμένα του κεράκια μιας και τα γενέθλια του είναι στις 25 Απριλίου, και παρόλο που η τούρτα έλεγε πως είναι κάπου ενδιάμεσα από 30 και 40 η αλήθεια είναι πως είμαστε όσο αισθανόμαστε και στην περίπτωση του Μάνου που έχει ψυχή και ενέργεια παιδιού είναι ακόμα τεκνάκι.

Χθες λοιπόν μας κάλεσε σε έναν υπέροχο χώρο στο Κτήμα Ριβιέρα στο Τατόι της Βαρυμπόμπης που ήταν πραγματικά μαγικός. Εκτός του ότι αισθανόσουν ότι βρίσκεσαι στην Τοσκάνη από το πράσινο που είχε παντού, τα είχε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια για τους μικρούς αλλά και μεγάλους του φίλους.

Μόλις φτάσαμε με την Ελένη μετά το πρωινό μας starbucks, είδαμε την Έλλη σε ρόλο τερματοφύλακα να παίζει μπάλα με 4 παιδάκια, και να είναι θεά και εκεί μιας και σε όλα τα σπορ το έχει πολύ. Μιλήσαμε για το Happy faces το πολύ προσεγμένο στην εντέλεια Nursery & PreSchool που έχει στην Γλυφάδα, μιας και μου λέγανε κάποιοι φίλοι μου ξένοι που έχουν τα παιδιά τους εκεί για το πόσο ευχαριστημένοι είναι.

Αμέσως μετά βρήκαμε την Δέσποινα να παίζει μαζί με την Ελένη Οικονόμου και τα παιδάκια τους Volley, μετά είδα την Όλγα και τον Νίκο Οικονόμου με την κορούλα της που φαίνεται από τώρα ότι θα είναι πολύ ψηλό κοριτσάκι. Ζωγράφισε και το πιο όμορφο γλαστράκι για την Όλγα που ήταν και η γιορτή της μητέρας χθες.

Και αφού είδαμε όλο τον υπέροχο παιδότοπο που παίζανε όλα τα παιδάκια είδα και αυτά τα 2 ζουζουνάκια που βλέπεται στην φωτογραφία που έπαθα πλάκα .. παίζαν μεταξύ τους και αγκαλιαζόντουσαν και ήταν γλύκες.

Την ώρα της τούρτας η Μαριέττα ανέλαβε να βγάλει της φωτογραφίες με την φωτογραφική του Μάνου που δεν είχε χαμπαριάσει και αφού του ευχηθήκαμε Happy birthday και όλα τα καλά έφτασε η ώρα να πάμε στο γήπεδο και έπρεπε να φύγουμε.

Μάνο never grow up .. happy everything ..