Basketball Ladies !!!

Basketball Ladies !!!

Οι Κυρίες του Μπάσκετ .. 

Δεν είναι άλλες από το μεγαλύτερο στήριγμα που έχουν και οι 4 παίχτες που έχουν φορέσει και τιμήσει την πράσινη φανέλα με κόπο και ιδρώτα για να πάρουμε όλες τις νίκες που έχουμε είτε λέγεται Κύπελλο, Πρωτάθλημα, Final 4, και Triple Crown.

Πάνω από όλα είναι πάντα εκεί για τα αγόρια τους, τους άντρες τους και είτε μόνες είτε με τα παιδιά τους.

Η Λίνα η κούκλα γυναίκα του Κώστα Τσαρτσαρή με τα πανέμορφα μάτια έχει με τον Κώστα δίδυμα παιδάκια ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Είναι και οι δυό τους από τα πιο cool ζευγάρια που υπάρχουν και αν και χαμηλών τόνων δεν τους φαίνεται πως λατρεύουν το kareoke και τον χορό και μόνο ξενέρωτοι δεν είναι.

Η καλλονή Βερίνα που η φωτογραφία αυτή είναι από την ημέρα του γάμου της με τον μοναδικό 3D μας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, του έχει χαρίσει διπλή χαρά μιας και η κόρη τους η Μελίνα είναι mini size edition της Βερίνας και ο Δημήτρης είναι φουλ ερωτευμένος και με τις δύο το ίδιο.

Η Μαρία .. αχ η Μαρία .. τι να πω .. γελάω γιατί είναι η αδυναμία μου μιας και έχει έναν gorgeous γιο τον Γιώργο μαζί με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ( πιο cool dude δεν υπάρχει ), και την έχω γνωρίσει πριν πολλά χρόνια από την Νικολέττα Ράλλη που είναι αδερφές. Αν και το χιούμορ και το γέλιο που κάνουμε είναι μοναδικό και πολύ ιδιαίτερο, έπρεπε να είναι η μελαχρινή η Μαρία και η Νικολέττα η ξανθιά μεταξύ των δυο τους .. (ξέρουν γιατί το λέω αυτό .. λολ).

Η Θεά Τίφφανυ από όλες τις πλευρές θεά έχει 3 παιδιά, τα αγόρια είναι 21 και 19 και η κόρη της είναι μόλις 17. Είναι η σύντροφος εδώ και πολλά χρόνια του Γάιου Σκορδίλλη και είναι από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια. Η Τίφφανυ είναι tattoo artist και έχει εδώ και 13 χρόνια το Unicorn Tattoo & body piercing shop στην Ιωάννου Μεταξά 24-26 Γλυφάδα αλλά και στην Κέρκυρα εδώ και 2 χρόνια στην οδό Ευγενίου Βουλγάρεως. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι αθλητές ανεξαρτήτως ομάδας και αθλήματος προτιμούν την Tiffany που έχει και το mentallity να καταλαβαίνει τι θέλει ο καθένας.