Η φωνή της είναι πολύ ιδιαίτερη ..

Η φωνή της είναι πολύ ιδιαίτερη ..

Αυτό που λένε από φωνή κορμί και από κορμί φωνή .. στην περίπτωση της όμως έχει και τα δύο !!!

Την πρώτη φορά που άκουσα την Θωμαή να τραγουδάει ήταν σε ένα πάρτι που είχε διοργανώσει το Foxlife. Χωρίς να την ξέρω δεν ήξερα καν ότι ήταν Ελληνίδα η πανέμορφη εντυπωσιακή κοπέλα που τραγουδούσε με συγκίνησε πολύ ειδικά όταν την άκουσα να τραγουδάει τα τραγούδια της μοναδικής Amy Winhouse. Εκεί έπαθα πλάκα.. ανατρίχιασα και ψάρωσα κάτι που δεν συνηθίζεται με εμένα.

Η Θωμαή έχει μια χροιά πολύ ιδιαίτερη και θα μπορούσε πολύ άνετα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό κάτι το οποίο και το εύχομαι αλλά πιστεύω ότι θα είναι και θέμα χρόνου για να γίνει. ( μέχρι και στο Χόλιγουντ σε βλέπω να παίζεις σε ταινίες μην σου πω και την ζωή της Winhouse ΆΝΕΤΑ θα μπορούσες να την παίξεις.. άπαξ και γίνει αυτό στα Όσκαρ με θέλω δίπλα σου να ξέρεις ..).

Κάθε Πέμπτη τραγουδάει στο αγαπημένο μου εστιατόριο στην καρδιά της Κηφισιάς το Rakkan. Έχουν διαμορφώσει έναν χώρο με ένα stage και ενώ ο κόσμος τρώει τα θεϊκά sushi και πίνει τα απίστευτα cocktails συγχρόνως απολαμβάνει τις jazz μεθυστικές επιλογές της Θωμαή.

Εδώ είμαστε πάλι στο Rakkan άλλη μέρα από αυτή που τραγουδάει η Θωμαή, στα πάρτι που γίνονται τις Τετάρτες και συγκεκριμένα στα γενέθλια του Δημήτρη Παππά.