Ερμής ανάδρομος: Σώσε την ερωτική σου ζωή

Ερμής ανάδρομος: Σώσε την ερωτική σου ζωή

Το ότι ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις 19 Μάιου είναι κάτι που ίσως γνωρίζεις. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζεις είναι ότι μέχρι τις 12 Ιουνίου μπορεί να φέρει τον όλεθρο στα ερωτικά σου, ειδικά αν δεν δώσεις προσοχή στο «τι να κάνεις» και «να μην κάνεις» κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου χρονικού διαστήματος.

Οφείλω να σε προειδοποιήσω λοιπόν ότι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φοράς του, οι σχέσεις, ιδιαίτερα οι ερωτικές, μπορεί να γίνουν περιέργως έξαλλες, με παρεξηγήσεις και κρίσιμα σημεία καμπής όλων των ειδών.

Για να σου φέρω ένα παράδειγμα το τι εμπειρίες θα μπορούσες να βιώσεις, σου θυμίζω την αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο κύριων χαρακτήρων στην κλασική ρομαντική κωμωδία του 1987, «Moonstruck». Σε αυτή την ταινία, η Loretta (Cher) την μία ημέρα κάνει έρωτα παθιασμένα με τον Ronny, (Nicholas Gage) και φαίνεται αρκετά δεκτική στο να ξεκινήσει ένα μεγάλο ειδύλλιο μαζί του. Την επόμενη μέρα όμως, όταν ο Ronny ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, εκείνη τον χαστουκίζει και του λέει, «Λοιπόν... πρέπει να το ξεπεράσεις!».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr