Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να συνεχίζει να βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα και ως εκ τούτου ο έρωτας διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι δυνατότητες για χαρά και διασκέδαση είναι αυξημένες ενώ πολύ ευχάριστα γεγονότα όπως ένας γάμος, ένα ταξίδι του μέλιτος, απόκτηση απογόνου είναι πολύ πιθανά και ιδιαίτερα για σένα του γ' δεκαημέρου. Γύρω στις 14/7 ίσως οι συνθήκες φέρουν κάποια εμπόδια στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο ο μήνας θα εξακολουθεί να είναι έντονα ερωτικός. Στις 16/7 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο της οικίας προς όφελος της σχέσης σου ή να υποδεχτείς ένα νέο μέλος. Πρόσεχε ωστόσο εντάσεις με πεθερικά ή άλλα μέλη της οικογένειας. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας να πας διακοπές με το ταίρι σου, να έχεις περισσότερο χρόνο για την αισθηματική σου ζωή αλλά και να βιώσεις τις χαρές του καλοκαιριού μαζί με το έτερο σου ήμισυ.

Αδέσμευτος

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο παίζεις το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα με χαρά και αυτοπεποίθηση. Στις αρχές του μήνα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το αποφασιστικό βήμα για μια σχέση ή ο φτερωτός θεός να φανερώσει το πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η συγκέντρωση πλανήτων στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι ίσως οι περιστάσεις είναι τέτοιες που το ερωτικό παρελθόν επανέλθει στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν όμως να αισθανθείς μια έντονη ανασφάλεια για πράγματα και πρόσωπα και προτιμήσεις να μην κινηθείς ανοιχτά όπως κάνεις συνήθως. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα νιώσεις ότι ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη ενώ οι ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα θα σου δώσουν επιλογές ώστε να αποφασίσεις ποιο θα είναι το τυχερό πρόσωπο που θα σε έχει στην αγκαλιά του αυτό το καλοκαίρι.

Ταύρος

Δεσμευμένος

Με την Αφροδίτη στον γενναιόδωρο Λέοντα το σπίτι γίνεται μια φωλιά αγάπης για σένα και το ταίρι σου και σου παρέχει χαρές που σε γεμίζουν δύναμη, αυτοπεποίθηση και χαρά. Αν σκέφτεσαι μια συγκατοίκηση αυτό ο μήνας είναι ιδανικός ενώ μια αλλαγή ή ανανέωση στο χώρο της οικίας μπορεί να ωφελήσει την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη, του Ήλιου (ως τις 23/7) και του Ερμή (από τις 8/7) στο ζεστό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να έρθετε πιο κοντά και άκου τη διαίσθησή σου ιδιαίτερα σε σχέση με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα. Στις 25/7 η Αφροδίτη ξεκινά να κινείται ανάδρομή δείχνοντας μια περίοδο που μπορείς να επανεξετάσεις θέματα σε σχέση με παιδιά ή διακοπές. Μη φοβηθείς ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής απλά θα παίρνεις περισσότερο χρόνο για σχετικές αποφάσεις σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 14/7, 16/7 και 19/7.

Αδέσμευτος

Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε ωθεί να ακούσεις πρώτα τα «θέλω» της ψυχής σου και αφού νιώσεις συναισθηματική σιγουριά και αυτοπεποίθηση να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα. Συγχρόνως, θα υπάρχει έντονο φλερτ ενώ σε επαφές και γνωριμίες θα θέλεις να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος. Ως τις 13/7 ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή θα σχηματίζει μια σειρά από θετικές όψεις δείχνοντας ότι πολύ πιθανόν να γοητευτείς από τη γλυκιά και τρυφερή προσέγγιση κάποιου προσώπου και η καρδιά σου αν και επιφυλακτική να αρχίσει να νιώθει πράγματα για αυτό. Στις 19/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας ότι θα δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες στην επιλογή συντρόφου, αν και με την ανάδρομη φορά της από τις 25/7 θα ανασκουμπωθείς στον αισθηματικό τομέα. Θέλεις σιγουριά και αυτό απαιτεί βήματα αργά και προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr