Το καρμικό σου μάθημα, ανάλογα με το επάγγελμα που έχεις διαλέξει

Το καρμικό σου μάθημα, ανάλογα με το επάγγελμα που έχεις διαλέξει

Το καρμικό μάθημα που θα διδαχτείς, ανάλογα με τη δουλειά που διάλεξες να κάνεις
Συχνά θα έχεις αναρωτηθεί γιατί μερικοί άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους και άλλοι όχι. Ίσως να νομίζεις ότι το πώς αισθάνεσαι στη δουλειά σου ή τι αποκομίζεις από αυτήν είναι κάτι που απλώς έτυχε. Όμως δεν αυτό δεν ισχύει.
Σύμφωνα με την καρμική ερμηνεία, οι επαγγελματικές σου επιλογές ελέγχονται εντελώς από σένα, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα. Γιατί η επιλογή του επαγγέλματος είναι ένας καρμικός τρόπος να πάρεις μαθήματα για τα λάθη που έγιναν σε μια προηγούμενη ζωή.
Η εργασία σου, δεν είναι πάρα μια πνευματική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεσαι, γιατί πρέπει να απελευθερωθείς από το πιθανό κακό κάρμα. Το κάρμα που έχεις συσσωρεύσει, είναι η εμπειρία που συνθέτουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες των προηγούμενων ενσαρκώσεών σου. Αυτήν την εμπειρία χρησιμοποιείς ως θεμέλιο για να επιλέξεις ένα επάγγελμα που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα παλιά σου λάθη, με κάποια έννοια. Επιπλέον, η επαγγελματική σου πορεία πρέπει να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα, γι' αυτό τα μαθήματα που έχεις να πάρεις εμφανίζονται καθημερινά μπροστά σου...

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr