Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο
Το ραντεβού του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη έχει κανονιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου, 16:39 ώρα Ελλάδας, στις 19 μοίρες του Υδροχόου.
Η συμμετοχή του Άρη στον Σκορπιό δυναμιτίζει το ήδη επαναστατικό κλίμα και προσκαλεί ή προσκαλεί τους πάντες να ξεσηκωθούν, να κάνουν μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες γύρω στις 19 μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο το κάθε ζώδιο.
ΚΡΙΟΣ
Νέες παρέες και χόμπι φέρνουν μια πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης στη ζωή σου, σε μια φάση όπου αναζητούσες μια έντονη εμπειρία για να σε βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας που είχες πέσει. Καλείσαι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να συμμετέχεις ενεργά σε δραστηριότητες που θα σε αναζωογονήσουν και θα εγείρουν το ενδιαφέρον σου, ενώ δεν αποκλείεται ένα φιλικό σου πρόσωπο να αλλάξει τελείως την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ακόμα και τις ερωτικές σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr