Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;
ΚΡΙΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή!
Γενικά: Αυτό το μήνα το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην κορυφή και τίποτα δεν μπορεί να σου κόψει το δρόμο. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιστρατεύσεις όλες τις δυνάμεις σου και να καλύψεις τα νώτα σου.
Αισθηματικά: Ένα παράπτωμα από το παρελθόν μπορεί να σου στοιχίσει την ηρεμία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι ακραίες συμπεριφορές όσο κι αν σε εξιτάρουν δεν είναι οι μόνες εναλλακτικές σου.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος που προβάλλεις τον εαυτό σου μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα, δεν βοηθάει όμως πάντα τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου να σε προσεγγίζουν. Όλα έχουν το τίμημά τους.
Οικονομικά: Περιόρισε τις σπατάλες της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
Κουραστικοί και απαιτητική ρυθμοί!
Γενικά: Οι κουραστικοί και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς σου έχουν καταπονήσει τον οργανισμό σου. Γι’ αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο χαλάρωσης που χρειάζεσαι για να επανακτήσεις τη φόρμα σου.
Αισθηματικά: Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ερωτική σου ζωή. Η ισορροπία είναι εύθραυστη. Αν είσαι μόνος/η, παρ’ όλο που δεν σου λείπουν οι γνωριμίες δεν είσαι σε φάση ν’ αναλάβεις νέες δεσμεύσεις.
Επαγγελματικά: Οι ανατροπές στον επαγγελματικό σου χώρο είναι αναπόφευκτες. Αντί να επικρίνεις τους πάντες, να γκρινιάζεις και να κλείνεσαι στον εαυτό σου, εστιάσου στην αληθινή διάσταση των πραγμάτων.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σου εξαρτώνται από τις ανάγκες ενός δικού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσοτερα στο: astrology.gr