Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;
ΚΡΙΟΣ

Καλώς ή κακώς, αυτό τον μήνα προέχουν οι... κατακτήσεις σας. Οι οικονομικές και ό,τι εσείς οι ίδιοι έχετε φτιάξει και δημιουργήσει με τα χεράκια σας τα ίδια! Θα μου πείτε, «κι εμένα τι με νοιάζει αυτό; Για τα ερωτικά σε ρωτήσαμε». Σωστά το θέτετε, αλλά όταν μπορείς να επιτύχεις κάτι μόνος σου, τότε η αυτοπεποίθησή σου και η λάμψη που εκπέμπεις, είναι αρκετά ερεθιστική, ερωτική και δρα ως πόλος έλξης για το αντικείμενο του πόθου σου.
Προς το τέλος του μήνα το Μπλε Φεγγάρι, η Πανσέληνος στον Τοξότη, με απλά λόγια, θα σας βάλει φωτιά. Καινούρια πλάνα και νέοι ορίζοντες θα ζητήσουν σχεδίαση κι εξερεύνηση αντίστοιχα, και όλοι θα συμμετέχουμε στο κυνήγι των μεγάλων ιδεών, νιώθοντας την δύναμη και την ορμή να δράσουμε, επιδρώντας στο περιβάλλοντα χώρο μας. Είναι η ώρα για να αξιολογήσετε εν τάχει, αλλά και να δράσετε χωρίς ανασταλτικές σκέψεις, πάνω σε ό,τι σας φαίνεται ότι δυσλειτουργεί συναισθηματικά στη ζωή σας.
Είναι μάλλον το σημαντικότερο κομμάτι του μήνα, το τέλος του, μιας κι η σεξουαλική σας ζωή και τα ένστικτά σας, θα ζήσουν περίεργες στιγμές αναβίωσης, σαν να ξυπνούν από λήθαργο. Θα νιώσετε μια επιθυμία, να στραφείτε σε γνώριμα πρόσωπα οι singles, παρά να αναζητήσετε καινούργιους συντρόφους. Όσοι είστε σε σχέση ή παντρεμένοι, μόνο καλό θα δείτε, αρκεί να αποφύγετε την παγίδα του ανάδρομου Ερμή, που θέλει κατ' εξοχήν να στήνει χαζά παιχνίδια με τα λόγια και τις... βλαβερές σκέψεις. Αν δεν τον αφήσετε να σας χαλάσει την ορμή και καταφέρετε να τον αγνοείσετε, όσο σηκώνει κάθε φορά η περίσταση, θα κατορθώσετε να απολαύσετε μια νέα σπίθα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι καθόλου άσχημα τα μαντάτα για εσάς τα Tαυράκια το μήνα των γενεθλίων σας. Ομορφαίνετε και μάλιστα φαίνεται! Η Αφροδίτη στο όμορφο ζώδιό σας, μέχρι και τις 24 του μήνα, φαίνεται να μην θέλει να σας χαλάσει χατίρι και μάλιστα, κομμάτια γίνεται για ό,τι της ζητήσετε. Φυσικά και ευνοεί όσους είναι δεσμευμένοι να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και δίνει μια καλή ώθηση σε όσους ακόμα γυρεύουν να τσιμπηθούν από έρωτα, να το πάθουν!
Φλερτάρετε και αφεθείτε να σας φλερτάρουν. Δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε κάποιον/α σε κάποια συνάντηση ή κοινωνική σας έξοδο (είτε είναι γλέντι γάμου, είτε αγώνας μπάσκετ) και να περάσετε πολύ όμορφα. Δεν σας υπόσχομαι γάμο, αλλά όλα από κάπου ξεκινούν, σωστά;
Να μην ξεχάσω να σας πω ότι, μιας και ο Ερμής είναι κι εκείνος στο ζώδιό σας -αν και ανάδρομος μέχρι τα τέλη περίπου του μήνα, ένα άνοιγμα θα σας βοηθήσει να το κάνετε μια φορά. Γιατί, κακά τα ψέματα, το νέο φεγγάρι που γίνεται στο ζώδιό σας, φωτιές σας βάζει στο μυαλό. Θα έλεγα ότι αποζητάτε καινούργια πρόσωπα, καινούργιες ιδέες (ίσως σημεία έμπνευσης, ακόμα πιο σωστά), για να ανανεωθείτε. Κι αυτό, για εσάς που δεν αφήνετε τις παλιές σας συνήθειες και τα γνώριμα μονοπάτια, είναι μάλλον αναζωογονητικό.
Προσέξτε τις προστριβές προς το τέλος του μήνα, που δεν αποκλείεται να σας τραβήξουν απότομα από την καλή σας διάθεση και τους ευνοϊκούς ανέμους με τους οποίους θα αρμενίσετε τον μήνα. Σημεία προσοχής επίσης τα οικονομικά σας, καθώς και η σεξουαλική σας ζωή, η οποία τελευταία, ναι μεν διαγράφει σταθερή πορεία, αλλά από την άλλη σας δημιουργεί αίσθημα κορεσμού. Προτείνω λοιπόν να επωφεληθείτε από την ώθηση που θα σας δοθεί πλανητικά και να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, για να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι και κυρίως πιο ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας, κάνοντας το συνολικό απολογισμό του κεφαλαίου που λέγεται σεξ.

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr