Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ
AdTech Ad
Έξω από τη ζώνη ασφαλείας!
Γενικά: Ήρθε η ώρα να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Αποδέξου κάθε τι καινούργιο ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι «έξω» από τα νερά σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις διαπιστώσει ότι η σχέση με τον/τη σύντροφό σου δεν έχει περιθώρια εξέλιξης, αδίκως προσπαθείς. Αν είσαι μόνος/η, φίλτραρε κάθε νέα γνωριμία μέχρι να διαπιστώσεις ότι είναι αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχα γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου σε προβληματίζουν και ανατρέπουν το πρόγραμμά σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου για αλλαγή και εξέτασε προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Τόνωση ηθικού!
Γενικά: Μια νέα εμπειρία θα τονώσει το ηθικό σου και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου. Τέντωσε τις κεραίες σου και εκμεταλλεύσου έγκαιρα κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, χωρίς όμως να βιάζεσαι.
Αισθηματικά: Με το σύντροφό σου, εκτός από εραστές, είστε και φιλαράκια. Αν είσαι μόνος/η το ένστικτό σου σε οδηγεί κοντά σε ένα πρόσωπο που σε συναρπάζει, δεν ξέρεις όμως τον τρόπο να το προσεγγίσεις.
Επαγγελματικά: Υποστήριξη στο χώρο της εργασίας σου και αναγνώριση της υπεύθυνης δουλειάς σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή ή να μετακινηθείς σε μια θέση που εποφθαλμιούσες εδώ και καιρό.
Οικονομικά: Εξασκήσου στην εγκράτεια και την αποταμίευση.

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr