Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Κριαράκια μου καλά, ο μήνας αυτός, στις αρχές του ζητάει κάποια πράγματα από εσάς, αλλά στη συνέχεια, θα σας ανταμείψει με πολλή καλή ενέργεια!
Ξεκινώντας λοιπόν, θα σας προτρέψω να στρέψετε την προσοχή σας και την δύναμη σας, σε θέματα του οίκου σας, ή της οικογένειάς σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις αρχές του μήνα, σας στέλνει καθαρό μήνυμα, πως δηλαδή, οφείλετε να συγκεντρώσετε την ενέργεια σας, προς τα μέσα, δηλαδή προς τα εσάς, και τους οικείους σας ανθρώπους. Πριν προχωρήσετε κι αφεθείτε να απολαύσετε τις διακοπές ή το καλοκαιράκι, καλό θα ήταν ναελέγξετε αν όλα βαίνουν καλώς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε δισταγμούς που τυχόν έχετε και να εκφράσετε με... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλετε να ξεκινήσετε το μήνα με ένα Νέο Φεγγάρι τρυφερό και γεμάτο συναίσθημα; Είτε απαντήσατε θετικά, είτε αρνητικά, αυτό θα συμβεί και κοιτάξτε να το απολαύσετε και βεβαίως, να επωφεληθείτε από αυτό! Προσπαθήστε –ακόμα κι αν δεν μπορείτε να χαλαρώσετε– να χαμηλώσετε τους τόνους σας και να γίνετε πιο συνειδητοί ως προς το ύφος σας και τον τόνο της φωνής σας.
Ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας, και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή, αλλά και την Αφροδίτη να σας δίνουν αρκετή βοήθεια, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή στο σύντροφο σας. Ευχή σας δίνω, να ξεμπλέξετε ή να στρώσετε έστω την... Περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα στο: astrology.gr