Ο ύποπτος ρόλος του Πλούτωνα στην πτώση του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Ο ύποπτος ρόλος του Πλούτωνα στην πτώση του Boeing 777 της Malaysia Airlines

Προμελετημένη η κατάρριψη της πτήσης ΜΗ 17;
Μια νέα αεροπορική τραγωδία με πτώση Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών και νεκρούς και τους 298 επιβαίνοντες συγκλονίζει όλον τον κόσμο.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αεροσκάφος δέχτηκε ένα καίριο κτύπημα καθώς πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας σε ύψος δέκα χιλιομέτρων, είτε από πύραυλο εδάφους-αέρος, είτε από μαχητικό αεροσκάφος. Η πρώτη εκδοχή είναι η επίσημη των Ουκρανικών και των Αμερικανικών αρχών, ενώ η δεύτερη υιοθετήθηκε από τους ρωσόφωνους αυτονομιστές και βασίζεται σε μαρτυρία ενός Ισπανού ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, που είδε τρία μαχητικά να προσεγγίζουν το Boeing λίγο πριν την πτώση του.
Και την ίδια στιγμή που τόσο οι αυτονομιστές, όσο και ο Ουκρανικός στρατός αρνούνται κάθε εμπλοκή, ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη πλευρά, Ρωσικές πηγές διατείνονται ότι η κατάρριψη δεν ήταν «ατύχημα» αλλά μια προμελετημένη ενέργεια, αφού ο πραγματικός στόχος ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και το ρωσικό Προεδρικό αεροσκάφος, που μοιάζει αρκετά με το μοιραίο Boeing και πέρασε από τον ίδιο αεροδιάδρομο μισή ώρα αργότερα!

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr