Η Eva Mendes είναι θεά: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τον πρώην της για χάρη του Gosling

Γωγώ Φούντα
Η Eva Mendes είναι θεά: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε από τον πρώην της για χάρη του Gosling

Να φταίνε άραγε οι ορμόνες της εγκυμοσύνης;

Μόλις 2 μέρες πριν μάθαμε για την εγκυμοσύνη της Eva Mendes, και ότι είναι σχεδόν ετοιμόγεννη, μιας και είναι ήδη στον... έβδομο μήνα, εδώ να τονίσουμε ότι αν όντως θέλεις να κρυφτείς μπορείς να το καταφέρεις ακόμα και στο Hollywood, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, και όπως ήταν φυσικό, εκτός του ότι πήρε φωτιά το διαδίκτυο, με προβλέψεις για το πώς θα είναι το παιδί και σε ποιον θα μοιάζει, κάποιοι, αρκετοί δηλαδή, ασχολήθηκαν και με τους πρώην τόσο της Eva όσο και του πατέρα του παιδιού της, ως γνωστόν, Ryan Gosling.

Σε αυτό εδώ το σημείο, πρέπει να ομολογήσουμε, ότι η Eva είναι η μουρλή θεά μας, διότι αν οι φήμες αληθεύουν, και γιατί όχι δηλαδή, η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα τρομερό χουνέρι στον πρώην της George Augusto, με τον οποίο έβγαινε για 10 ολόκληρα χρόνια! Ο George βέβαια, εν αντιθέσει με τους κλασικούς πρώην με τους οποίους χωρίζεις και κάπως τους βγάζεις από τη ζωή σου, όχι μόνο έμεινε στη ζωή της Eva, αλλά τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται επαγγελματικά!

Αφού λοιπόν ο George είναι κάτι σαν βοηθός-σύμβουλος-μάνατζερ της Eva, και αφού η εγκυμονούσα star το μόνο που θέλει είναι να πάει λίγες μέρες διακοπές με τον καλό της, να ανανεωθούν και να ξεκουραστούν, αποφάσισε να ζητήσει από τον πρώην της να... προσέχει το σκύλο του νυν της!

Το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης, είναι ότι ο γλυκός σκυλάκος τον οποίο έχουμε δει μαζί με τον Ryan ουκ ολίγες φορές να κάνουν τις βόλτες τους, ονομάζεται George(!), κάτι που φυσικά έκανε τον... άνθρωπο George να αισθανθεί κάπως αλλόκοτα!

Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο George (άνθρωπος), κράτησε τον George (σκύλο) και μάλιστα τον φρόντισε ιδιαίτερα, αλλά με ένα γραπτό του σημείωμα, παρακάλεσε την Eva να μην τον ξαναφέρει σε τόσο δύσκολη θέση!

Δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι άλλο, γιατί απλά γελάμε!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς θα είναι το μωρό των Ryan Gosling- Eva Mendes (φωτο)

Η πρώτη συνάντηση της Τζένης και του Πέτρου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!