Ανοιχτό σάντουιτς φούρνου με Λογάδι και καραμελωμένα κρεμμύδια

Το ψημένο τυρί ταιριάζει καταπληκτικά με τη γλύκα των κρεμμυδιών

Υλικά

200 γρ Λογάδι
6 φέτες τοστ
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
4 ξερά κρεμμύδια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Παρασκευής

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τα σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά με λίγο αλάτι για 20 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν αρκετά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξύδι και σοτάρουμε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Όσο μαγειρεύονται τα κρεμμύδια, ζεσταίνουμε το γκριλ του φούρνου και ετοιμάζουμε το μείγμα για τα τοστ. Τρίβουμε το Λογάδι, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, αρκετό πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε κάθε φέτα ψωμιού και ψήνουμε για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Κόβουμε τα τοστ σε τρίγωνα και σερβίρουμε με μία κουταλιά κρεμμύδια σε κάθε κομμάτι!