Είπα να βρω τη λέξη και... «κόλλησα»!

Είπα να βρω τη λέξη και... «κόλλησα»!

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά,

Για το Quizbomb γνωρίζετε ήδη. Είναι εκείνο το σούπερ παιχνίδι γνώσεων που μπορείς να κερδίσεις χωρίς κλήρωση 500 ευρώ ή 1 iPad mini ή 1 laptop, κάθε εβδομάδα; Αυτό.

Είπα κι εγώ να αναμετρηθώ με τους αντιπάλους μου. Φιλόλογος σπούδασα, θα παίξω στην κατηγορία «Βρες τη λέξη», σκέφτηκα και ξεκίνησα. Μπήκα στο quizbomb.newsbomb.gr, έστειλα SMS γράφοντας ΒΟ στο 54529 (χρέωση 1,24€ με ΦΠΑ/sms) και πήρα κωδικό συμμετοχής. Το παιχνίδι ξεκίνησε!
Αρχικά με εξέπληξε ευχάριστα καθώς το έξυπνο παιχνίδι μάλλον... αντιλήφθηκε τη λατρεία που έχω στα σκυλιά και με αντάμειψε με τη φιγούρα ενός εικονικού και πολύ χαρούμενου τετράποδου. Και το όνομα αυτής: Μπερνίζ_81. Μία ευτυχία!

Το παιχνίδι έκανε μία γρήγορη αναζήτηση και αντίπαλός μου εμφανίστηκε ο «ταύρος» με το όνομα: Μπάφαλο_56 .
Το κρυπτόλεξο ξεκίνησε και έβαλα τα δυνατά μου. Στόχος να βρω μία από τις τέσσερις λέξεις που μου έδινε το παιχνίδι μέσα στα σκόρπια γράμματα. «Zεστό», «λύσσα», «φύκι» ή «ρέικι» πιστεύεις πως γράφει κάπου μέσα στο κρυπτόλεξο; «Παιχνιδάκι» σκέφτηκα ξανά και νίκησα εύκολα τον αντίπαλό μου στον πρώτο γύρο.

Ο ταύρος έγινε μαινόμενος, ένα συννεφάκι έριχνε μπόρα στο κεφάλι του και στο δεύτερο γύρο με άφησε αρκετά πίσω, αφού πατούσε σωστά την κρυμμένη λέξη σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η Μπερνίζ_81 κατατροπώθηκε αν και επάξια κατέκτησε 312 πόντους.

Δεν θα τα βάλω κάτω τόσο εύκολα... Δίπλα μου ο Νίκος Συρίγος παίζει στην κατηγορία ποδόσφαιρο (αλίμονο!). Εγώ συνεχίζω με celebrities. Θα σας ενημερώσω για το νέο μου σκορ. Μέχρι τότε, σας προ(σ)καλώ να τα βάλετε μαζί μου