ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ

Μίκα Χατζηδάκη
ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ

Γράφει η Μίκα Χατζηδάκη

Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Ημέρα του άνδρα.Ψήνουμε από το πρωί αρνιά και σερβίρουμε κρύες μπύρες σε όσους αγαπάμε, φροντίζουμε και «παιδεύουμε» όσο ζούμε! Ένα κείμενο ύμνος για όλους τους άνδρες και την αγάπη που σας έχουμε, αλλά δεν το ξέρατε.

Ο ΑΝΔΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ


Παρά πέντε, ελικόπτερα, ζούγκλες, surfing, σαφάρι τέτοια... Θα τα κάνεις όλα με τον τρελό άνδρα και θα σου αρέσει κι όλας! Είναι ένα παιδί σε σώμα μεγάλου. Γελάει δυνατά, δεν σκέφτεται πριν μιλήσει, είναι αυθόρμητος σε όλα του και παρορμητικός.Κάπως ένα αναβράζον θα το χρειαστείς κάποια στιγμή, αλλά να θυμάσαι, ο τρελός άνδρας αγαπάει και τρελά. Με ένταση, με συναίσθημα που φωνάζει (όχι πάντα τόσο ουσιαστικό, είπαμε είναι παρορμητικός), με πάθη και λάθη.Θα σε πάει παντού, θα σας ακούσει όλο το τετράγωνο, θα σου κάνει ερωτική εξομολόγηση πάνω σε ένα γερανό μία νύχτα με φεγγάρι και μετά θα φύγει για πάντα για την Αμερική (και θα στο πει με ένα sms).

Ας μπει ο Βοσκόπουλος:

Ο ΑΝΔΡΑΣ Ο ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ

Μην του μιλάτε το πρωί, μην του μιλάτε γενικά. Δεν θέλει ρε παιδί μου πολλά πολλά. Είναι ο άνθρωπος μετρημένος και γενικά σκεπτικός. Δεν είναι κακός, είναι απλά μαζεμένος και σοβαρός. Μπορεί μέσα στο μυαλό του να παίζει λούπα το «Πάρτι» με τον Πίτερ Σέλερς αλλά εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ. Βλέπουμε έναν κύριο με τα όλα του. Βέβαια αν τον μάθεις λίγο καλύτερα μπορεί να σε αφήσει να δεις και αυτή την πλευρά του. Αλλά μέχρι τότε, αποφασίζεις ότι θα μιλάτε λίγο (δεν είναι κακό αυτό). Γενικά ο βαρύς άνδρας έχει περάσει από τη ζωή μας και δεν ήταν ό,τι χειρότερο ζήσαμε, να τα λέμε κι αυτά.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Καλώς ήρθατε. Καθίστε και πάρτε κάτι, τι θα θέλατε; Ναι ναι, ξέρω εσείς ποτέ! Οκ, σε όλες έχει συμβεί ή έστω έχει περάσει από το μυαλό μας. Αυτός ο άνδρας που τα έχει όλα, έχει και άλλη. Άκου να δεις τώρα! ΜΗ! ΤΖΙΖ! ΚΑΚΟ! Άστο κάτω! Δεν είσαι η εξαίρεση είσαι ο κανόνας άρα ο άνδρας που σε φλερτάρει ενώ είναι αλλού, αν το καλοσκεφτείς, δεν σου κάνει... Και επειδή πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε ναι, μου έχει συμβεί (ήμουν μικρή με παρασύρανε) και φυσικά μου βγήκε σε κακό. Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα φέρει στη σχέση ένα τέτοιο ξεκίνημα και τι θα ακολουθήσει, αλλά τα στατιστικά δίνουν ήττα. Παίξτε ό,τι καταλαβαίνετε...

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ... ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ

Είναι καλός, είναι γλυκός, είναι καλοντυμένος, είναι καθαρός αλλά...Κάτι λείπει. Άμπερ αλέρτ! Τι λείπει; Βγήκες, ξαναβγήκες, είπες δεν μπορεί είμαι περίεργη. Κάτι μου συμβαίνει! Χ η μ ε ί α.Αυτό το μπαμ που συμβαίνει όχι όταν τον βλέπεις αλλά όταν σου στέλνει ένα ξερό γραπτό μήνυμα. Αυτό που τον σκέφτεσαι και μουδιάζει το μυαλό σου. Αυτό που φαντάζεσαι ότι θα συμβεί όταν ΘΑ σε φιλήσει και μένεις νηστική όλη μέρα. Είναι αυτό που κάνει έναν να ξεχωρίζει ανάμεσα στους χίλιους και δεν είναι ούτε το μούσι, ούτε το ντύσιμο, είναι η "ένωση" που γίνεται με την δικό σου σώμα και μυαλό. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε, θα σας ειδοποιήσουμε σε λίγες ημέρες.

Ντιλιτ.

Ο ΑΝΔΡΑΣ Ο ΓΛΥΚΟΣ

Δεν θες πολλά. Έναν τέτοιο θες. Να σε προσέχει, να σε φροντίζει, να κάνει τρομερές αγκαλιές. Προσοχή όταν λέμε γλυκός δεν εννοούμε βλαμμένος, αυτή είναι άλλη κατηγορία, θα την γιορτάσουμε άλλη μέρα.Ο γλυκός άνδρας σέβεται τη γυναικεία φύση χωρίς ποτέ να γίνεται γλυκανάλατος, είναι σοβαρός και συνήθως άψογος επαγγελματίας. Ο γλυκός άνδρας δεν κωλώνει να δείξει ότι ερωτεύτηκε και δεν μασάει τα λόγια του. Είναι εκφραστικός, είναι περιποιητικός και δέχεται την αγάπη που του δίνεις. Σε προσεγγίζει όμορφα, όχι σαν τράγος και όταν είναι μαζί σου είναι εκεί 100%. Φυσικά και βλέπει αθλητικά, φυσικά και βγαίνει με τους φίλους του, φυσικά πίνει (δεν είναι εξωγήινος). Είναι γοητευτικός όπως κι αν είναι και σε κερδίζει από το πρώτο ραντεβού. Ο γλυκός άνδρας είναι άνδρας και τον έχουμε ερωτευτεί πριν καν τον γνωρίσουμε.

(που θα πάει θα γίνει και αυτό)


Θα μπορούσα να γράφω μία εβδομάδα ολόκληρη για εσάς αγόρια αλλά παίζει ο Παναθηναϊκός απόψε και πρέπει να φύγω.

Αλιφέρη βγαίνεις: και να θυμάστε σας αγαπώ. Χρόνια σας πολλά!