Ποια νησιά να επισκεφτείς αν είσαι signle!

Ποια νησιά να επισκεφτείς αν είσαι signle!

Πέντε προορισμοί για να βρεις το ταίρι σου φέτος το Καλοκαίρι

Γράφει η Ελένη Ζίκου


Έμεινες μόνη και έρημη φέτος το Καλοκαίρι; Σκέφτεσαι που να πας διακοπές με την παρέα σου για να διασκεδάσεις και (γιατί όχι) να βρεις το άλλο σου μισό; Είναι κοινό μυστικό: Υπάρχουν νησιά στα οποία έχουν κάνει «κατάληψη» ερωτευμένα ζευγαράκια και άλλα στα οποία οι singles διασκεδάζουν και αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι!

Για να μην είσαι πια σόλο, σου προτείνουμε πέντε πανέμορφα νησιά για να επισκεφτείς με την παρέα σου. Η συμβουλή μας; Καλυτέρα να ταξιδέψεις με λίγα άτομα, και ακόμα καλύτερα να είσαι με μια φίλη σου! Οι πιθανότητες να γυρίσετε με... παρέα, είναι μεγαλύτερες!

Στάση πρώτη: Πάρος

Αυτό το πανέμορφο νησί βρίσκεται στις Κυκλάδες. Ομως αυτό το γνωρίζεις ήδη. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι πως εγώ έκανα το λάθος και πήγα με το (κάποτε) αγόρι μου. Ήταν μια... φρικτή εμπειρία σε ένα καταπληκτικό νησί. Στο Punda Beach γίνεται η νύχτα μέρα! Πρόκειται για το πιο διάσημο beach bar της Πάρου και το αγόρι των ονείρων σου θα βρίσκεται σίγουρα κάπου τριγύρω. Εγώ πάντως, παρόλο που δεν ήμουν σόλο, είχα βρει πολλούς... πρίγκιπες!

Στάση δεύτερη: Κουφονήσια

Τα νερά στα Κουφονήσια θα μπορούσα να πω πως είναι μαγικά… και τα βράδια «μεθυσμένα»! Στο νησί θα ανακαλύψεις από ρακάδικα μέχρι μπαράκια για να απολαύσεις ένα «χαλαρό» ποτάκι. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τις διπλανές παρέες θα δεχτείς πολλά κεράσματα. Αυτά συμβαίνουν εκεί και... όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλοί! Ξανασκέψου το πριν το απορρίψεις, γίνεται όμορφο παιχνίδι στο νησί!

Στάση τρίτη: Πάτμος

Το νησί της Αποκάλυψης δεν είναι μόνο "ιερό", καθώς έχει να σου αποκαλύψει πολλά μυστικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Διαθέτει πολλές και υπέροχες παραλίες για να απολαύσεις τις βουτιές σου κάτω από τον καυτό ήλιο. Το βράδυ οι επιλογές είναι αρκετές, για αυτό μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ποτάκι στη χώρα όπου υπάρχει το μπαρ Αστοιβή και να καταλήξεις στο λιμάνι ή στη Σκάλα. Εκεί, τα πράγματα γίνονται πιο παρεΐστικα και το κέφι κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες!

Στάση τέταρτη: Ικαρία

Η Ικαρία θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα νησί χαλάρωσης και ηρεμίας. Έχει πολύ νόστιμο φαγητό και ειδυλλιακές παραλίες με καταγάλανα νερά. Ο τρόπος διασκέδασης είναι λίγο διαφορετικός από τα υπόλοιπα νησιά. Τι εννοώ; Στο νησί αυτό γίνονται πανηγύρια αρκετά συχνά και πριν προλάβεις να το απορρίψεις, να σε ενημερώσω ότι σε αυτά τα πανηγύρια είναι που γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες, καθώς όλοι οι επισκέπτες είναι single! Αν είναι ο προορισμός σου, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς την παραλία Σεϋχέλλες και να δοκιμάσεις να κάνεις surf. Είναι ο ιδανικός τρόπος να πλησιάσεις κάποιο όμορφο και... ηλιοκαμένο αγόρι!

Στάση πέμπτη: Σίφνος

Ο must καλοκαιρινός προορισμός είναι αυτό το μικρό νησάκι, αφού βρίσκεται πιο κοντά από τα υπόλοιπα και συνδυάζει πανέμορφες παραλίες και ξέφρενη νυχτερινή ζωή, ιδιαίτερα στη χώρα του! Είναι ένα νησί που ενδείκνυται για φλερτ, νέες γνωριμίες, και ό,τι άλλο προκύψει!