Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω σε τι φάση είσαι!

Μίκα Χατζηδάκη
Πες μου πού θα πας διακοπές, να σου πω σε τι φάση είσαι!

Γράφει η Μίκα Χατζηδάκη

Δείξε μου το εισιτήριό σου να σου πω τι σου συμβαίνει! Πες μου ποιον προορισμό διακοπών επέλεξες να σου ξετυλίξω πάπυρο ανάλυσης με την ψυχοσύνθεσή σου. Οκ, επειδή δεν μπορούμε να τα πούμε σε chat και να αναλύσουμε τον κάθε προορισμό, επιλέγω εγώ τυχαία κάποιους και εύχομαι να πετύχω την επιλογή σου.Μπες στο πλοίο/τρένο/αεροπλάνο και φύγαμε!

All by my self

Μόνη. Σόλο. Εσύ και οι φίλες σου. Στην Πάτμο. Είτε από επιλογή, είτε από κακή τύχη, είτε από κακό χωρισμό, το αποτέλεσμα είναι ένα. Το καλοκαίρι του 2017 σε βρίσκει μόνη. Έχεις τον πόνο σου, έχεις τις φίλες σου που σου λένε «δεν φταις εσύ, όλα τα έχεις, μία κουκλίτσα είσαι», έχεις και ένα μπικίνι -που είναι το αγαπημένο σου, αλλά φέτος σε στενεύει- και γενικά έχεις νεύρα. Κι εκεί που πας να ηρεμήσεις στην ξαπλώστρα, σκέφτεσαι τον *******, τον πρώην, που είναι διακοπές με την… άλλη και ανεβάζει 145 φωτογραφίες το λεπτό, σκέφτεσαι ότι σύντομα θα επιστρέψεις στην Αθήνα, στο γραφείο και τη ρουτίνα (μόνη), σκέφτεσαι όλα αυτά που θα κάνεις διαφορετικά τον χειμώνα που έρχεται, σκέφτεσαι γενικά. Επιλέγεις Πάτμο γιατί και κόσμο θες να δεις και ωραίο γραφικό νησί θες και ωραίες παραλίες (ήχος από κουλοχέρη που κερδίζει). Σωστή επιλογή έκανες και αν για λίγο ξεχάσεις τον πρώην, ίσως να ξεστραβωθείς και δεις τον πολύ ωραίο κόσμο που έχει το νησί. Και σκέψου και αυτό: Ίσως κάπου στο νησί είναι μία ανδρική «πληγωμένη» καρδιά με παρόμοια ιστορία με τη δική σου. Να ‘χαμε να λέγαμε!

Περνώ και μόνη μου καλά

Μόνη. Σόλο (από επιλογή). Εσύ και οι φίλες σου. Στη Μύκονο.Τελείωσες μία σχέση που δεν προχωρούσε, που δεν σου έδινε πια αυτά που ήθελες, που σε είχε κουράσει, που δεν την ήθελες βρε αδελφέ. Είσαι μόνη, ελεύθερη, αναπνέεις καθαρό αέρα και νιώθεις πιο καλά από ποτέ. Ξεπέρασες το στάδιο του «πένθους» και είσαι πανέτοιμη να περάσεις ένα όμορφο καλοκαίρι με τις φίλες σου. Εσύ δεν είσαι down, δεν κλαις και δεν σκέφτεσαι τι κάνει ο πρώην. Ίσα ίσα, είσαι στα «πάνω» σου, έχεις ανανεωθεί και η Μύκονος σε περιμένει για ατελείωτες βουτιές και ξενύχτια που τόσο σου είχαν λείψει. Θα φλερτάρεις με όλο το νησί, θα μαυρίσεις, θα πάρεις κι άλλο τα πάνω σου και θα επιστρέψεις στην πόλη πιο έτοιμη από ποτέ, για νέες γνωριμίες (αν δεν επέστρεψες ήδη ζευγαρωμένη)!

Διακοπές με το αγόρι

Μόνοι. Χωρίς φίλους. Εσύ και αυτός (πρώτη φορά). Στην Σαντορίνη. Αχ, ζουζουνιές, φιλάκια, αγκαλίτσες, μπανάκια, ταβερνάκια, ποτάκια όλα τέλεια.Εσείς όπου και να πάτε θα περάσετε ζάχαρη, αλλά θα πάτε στην Σαντορίνη. Γιατί είναι μία όμορφη και safe επιλογή. Μεγάλο νησί, με πολλές επιλογές και υπέροχες παραλίες. Τι ζητάτε; Μία παραλία να κουρνιάσει ο έρωτάς σας και ένα μπαράκι να ξεδιψάσετε το βράδυ. Άντε και ένα ταβερνάκι για να μην μας πεθάνετε από την πείνα. Όλα είναι ιδανικά και δεν σας χαλάει τίποτα το mood. Ούτε τα μελτέμια! Χαρείτε αυτές τις ανέμελες διακοπές που τίποτα δεν σας ενοχλεί στον άλλον! Θα περάσουν ανεπιστρεπτί.

Διακοπές με το αγόρι 2

Με παρέα. Εσύ, αυτός και άλλα 3 ζευγάρια. Στη Μήλο.Είστε καιρό μαζί, όλα βαίνουν καλώς και οι διακοπές οργανώθηκαν με φίλους και μεγάλη παρέα γιατί έτσι όλα θα είναι πιο διασκεδαστικά!Είσαι ήρεμη, όλα βαίνουν καλώς και θα περάσεις ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι με καλή παρέα και το αμόρε σου. Είσαι σε φάση ηρεμίας και εσωτερικής μπουνάτσας. Οι μέρες κυλούν όμορφα, τίποτα δεν χαλάει τη διάθεσή σου και οι διακοπές θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία γιατί και καλά γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας και καλή παρέα κάνετε.

Εσύ, ένα ζευγάρι και δύοπαιδάκια

Στην Κρήτη... Πώς έγινε αυτό; Τι κακό σε βρήκε; Πώς τα κατάφερες και τα κανόνισες έτσι; Τι δουλειά έχεις εσύ (η single) με ένα παντρεμένο ζευγάρι με δύο παιδιά σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά; Είδες και απόειδες να οργανώσεις κάτι με φίλες αλλά όλες ήταν δεσμευμένες και με αμόρε φέτος οπότε η λύση/πρόταση ήρθε από την κουμπάρα που εκείνη τη στιγμή έμοιασε με θαύμα! Και ναι με την κουμπάρα μια χαρά περνάς αλλά την πρώτη μέρα που θα ξυπνήσεις από ουρλιαχτό ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ στις 7 το πρωί θα ξεκινήσουν οι σκέψεις (-Tι πήγα και έκανα; -Πότε έχει πλοίο για Πειραιά;). Γιατί, αν δεν είσαι μάνα, δεν έχεις την ίδια υπομονή (να τα λέμε κι αυτά)! Θα γυρίσεις κουρέλι, θα φιλήσεις το χώμα μόλις φτάσετε στην πόλη και θα πας τρέχοντας στη δική σου μαμά, εκτιμώντας όλα όσα πέρασε μαζί σου όταν ήσουν μικρή. Μετά θα πας σπίτι σου και δεν θα μιλάς σε άνθρωπο μέχρι να γυρίσεις στο γραφείο.

Σε όποια φάση και αν σε βρήκε το φετινό καλοκαιράκι το θέμα είναι ένα: Να περάσεις καλά! Οι διακοπές είναι ιερές! Προσπάθησε σε όποια κατάσταση και αν βρεθείς να τα αντιμετωπίσεις όλα με ψυχραιμία! Καλές διακοπές και καλή μας επιστροφή (εύχομαι όχι νωρίτερα από το προγραμματισμένο!