Πώς να απολαύσεις το Καλοκαίρι με το πάσο σου

Πώς να απολαύσεις το Καλοκαίρι με το πάσο σου

Ακολούθησε τα tips μας, για να μην πας φέτος στο νησί στρεσαρισμένη

Λένε ότι το Καλοκαίρι είναι η πιο ανέμελη εποχή, ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος βρίσκεται προ των πυλών, εσύ δεν μπορείς να χαλαρώσεις και δυσκολεύεσαι να ρίξεις τους ρυθμούς σου! Μην ανησυχείς! Δεν είσαι η μόνη που αισθάνεται έτσι. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο υποφέρουν από άγχος πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους! Για να μην πας, λοιπόν, φέτος στο νησί στρεσαρισμένη, εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικά απλά αλλά πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το Καλοκαίρι με το πάσο σου! Καμία βιασύνη και κανένα πρόγραμμα! Άσε τη λίστα με τα «πρέπει» στην άκρη και μην ανησυχείς για τίποτα. Ναι, θα τα καταφέρεις.

«Κλείσε» ΤΩΡΑ τις εκκρεμότητες

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις on-time όλες τις «ανοιχτές» εκκρεμότητες. Οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου για να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή! Αν φύγεις για διακοπές μες στο άγχος θα αργήσεις να το αποβάλλεις. Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή σου! Στείλε, λοιπόν, εγκαίρως τα email σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Πες «ναι» στην τεμπελιά

«Η Σημασία του να μην κάνεις τίποτα» είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα του Όσκαρ Ουάιλντ. Είναι, επίσης, το «μυστικό» για την απόλυτη χαλάρωση και τη… δημιουργικότητα, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι συνεχώς στο τρέξιμο και πλέον αισθάνεσαι ότι αδυνατείς να χαλαρώσεις πραγματικά, σε σημείο που όταν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, νιώθεις ότι βρίσκεσαι έξω από νερά σου!

Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα να… τεμπελιάσει. Αν δυσκολεύεσαι να μπεις σε φάση… «ζεν», τότε δοκίμασε να κάνεις διαλογισμό στην παραλία! Στο YouTube θα βρεις πολλά βίντεο με απλές ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις τις αρνητικές σκέψεις. Φρόντισε, απλά να μην ξεμείνεις από GB!

Γίνε social από την ξαπλώστρα

Αν όπως κι εμείς, είσαι κι εσύ «κολλημένη» με τα social media, τότε σου έχουμε καλά νέα διότι δεν χρειάζεται να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη για να χαλαρώσεις. Πάρε έναν δροσιστικό καφέ και άρχισε το «σκρολάρισμα». Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Pinterest: Όλα «παίζουν» στις διακοπές. Μάθε, επίσης, ότι σύμφωνα με μια αμερικανική έρευνα, τα social media μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις λιγότερο αγχωμένη! Αρκεί τα topics που κοιτάς και διαβάζεις να είναι light.

Κάνε τα πάντα με το πάσο σου και ναθυμάσαι, όσο πιο λίγα, τόσο πιο καλά

Για να απολαύσεις το Καλοκαίρι με το πάσο σου, πρέπει να… τα κάνεις όλα με το πάσο σου και αυτό σημαίνει ότι φέτος δεν θα αγχωθείς για το πού θα πας για ποτό ή το τι θα φορέσεις. Βάλε το αέρινο φόρεμά σου, φόρεσε τα σανδάλια σου, άσε τα μαλλιά σου να ανεμίζουν, ξέχνα το make up και βγες μια χαλαρή βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.

Μην βάζεις όρια στον εαυτό σου

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να νιώσεις πραγματικά ελεύθερη. Ακόμη και αν το budget σου είναι περιορισμένο, μπορείς να κάνεις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου και να περάσεις καλά το Καλοκαίρι.

Δοκίμασε να πας για βουτιές στη θάλασσα μετά το γραφείο ή πάρε τη σκηνή και το sleeping bag σου και πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στην παραλία. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Να αρχίσεις να λες περισσότερα «ναι» στις προτάσεις των φίλων σου που σε «βομβαρδίσουν» στο Viber και το Messenger για μια βόλτα. Ακόμη και ένας περίπατος κάτω από την Ακρόπολη, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.


Γίνε τουρίστρια στην ίδια σου τηνπόλη

Σε περίπτωση που «εγκλωβιστείς» στην Αθήνα, δοκίμασε να γίνεις… τουρίστρια στην ίδια σου την πόλη. Πιάσε το κινητό σου και άρχισε να περπατάς, φωτογραφίζοντας τις πιο όμορφες γωνιές της! Το Instagram θα πάρει «φωτιά»!

Και επειδή -όπως είπαμε- δεν πρέπει να βάζεις όρια στον εαυτό σου, φρόντισε να μην «πονοκεφαλιάσεις» φέτος για τίποτα και να απολαύσεις ξέγνοιαστα όσα αγαπάς, χωρίς να μετράς τα χρήματα ή τα GB σου (είναι και αυτό ένα σύγχρονο πρόβλημα).

Ναι, είσαι κι εσύ κορίτσι social και θέλεις να «chatάρεις» με την παρέα σου όπου κι αν βρίσκεσαι, να «ανεβάζεις» τις φωτογραφίες σου και γενικά να «σερφάρεις» χωρίς όρια! Για δες, λοιπόν, το νέο Vodafone Pass γιατί έχει και μια καλή καλοκαιρινή προσφορά (θα πληρώσεις μόνο 4,5 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα αν ενεργοποιήσεις το πάσο σου θες μέχρι 31/8). Για εμάς αποτελεί μεγάλο «must». Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα Vodafone Pass για social media, video και chatting (Social PASS, Chat PASS, Video PASS), ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Άραξε σε μια αιώρα και άκου μουσική

Ναι, το ξέρω. Φαντάζει «κλισέ» και μπορεί να είναι αλλά αξίζει να το κάνεις διότι αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία. Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι στο YouTube, ξάπλωσε στην αιώρα, κοίταξε τα άστρα και άφησε τη μαγεία του Καλοκαιριού να σε παρασύρει.

Όπου κι αν αποφασίσεις να πας και ότι κι αν σκεφτείς να κάνεις, να θυμάσαι, ότι πρέπει να χαλαρώσεις για να επιστρέψεις γεμάτη ενέργεια στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου τον Χειμώνα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για ηρεμία και αφέσου ελεύθερη. Μην ξεχνάς, ότι το πιο σημαντικό είναι να κάνεις τα πάντα με το πάσο σου και φυσικά, να μην ξεμείνεις από GB στο νησί! Εμείς, το πάσο μας το πήραμε πάντως.