Πώς να κάνεις πιο LIGHT την γκαρνταρόμπα σου φέτος το Καλοκαίρι

Πώς να κάνεις πιο LIGHT την γκαρνταρόμπα σου φέτος το Καλοκαίρι

Η fashion editor του Queen.gr αποκαλύπτει τα «μυστικά» για ένα LIGHT και δροσερό Καλοκαίρι

Ο Αύγουστος ήρθε και σε βρίσκει να ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές! Η ετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών «ανεβάζει» τη διάθεσή σου και σε ταξιδεύει σε χρόνο ντετέ στα αγαπημένα σου νησιά. Την ίδια ώρα, όμως, μπορεί να αποτελέσει έναν μεγάλο «πονοκέφαλο». Τι θα πάρεις μαζί σου; Τι μπορείς να κάνεις για να μην πας παραφορτωμένη στον προορισμό σου; Αλλά ακόμη και αν δεν έχεις σκοπό να φύγεις τις επόμενες ημέρες, πώς μπορείς να κάνεις τις πιο όμορφες και στυλάτες εμφανίσεις στην πόλη, χωρίς να «σκάσεις»;

Η fashion editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, ανοίγει το σπίτι της και σου αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα αλλά και τα πιο fashionable καλοκαιρινά tips για το ντύσιμο το σωστό, το LIGHT. Δες, λοιπόν, το παρακάτω βίντεο και μελέτησε τις πολύτιμες συμβουλές της, γιατί το σίγουρο είναι ότι θα σου χρειαστούν.

Δροσερή και LIGHT

Το Καλοκαίρι όλα είναι αέρινα, δροσερά και LIGHT και το ίδιο ακριβώς πρέπει να είναι και η ντουλάπα σου. Άσε στην άκρη τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σε βαραίνουν και πες «ναι» σε outfits αέρινα και λιτά. Θα σε «σώσουν» από τη ζέστη και τον προβληματισμό.

Κάνε απλούς συνδυασμούς

Όσο κι αν σου αρέσει να δοκιμάζεις πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς, το «μυστικό» για ένα ανάλαφρο Καλοκαίρι είναι να μείνεις στα απλά πράγματα. «Παίξε» με τους όγκους και τα σχέδια, δοκίμασε funky prints και έθνικ μοτίβα, αλλά μην το παρακάνεις με τα διαφορετικά items. Να θυμάσαι πάντα ότι το Καλοκαίρι θέλεις όλα να είναι ανάλαφρα, δροσερά και LIGHT.

Το σύνολο το απλό, που εντυπωσιάζει

Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει ένα σύνολο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, από το ραντεβού μέχρι τη βόλτα με τις φίλες σου, αυτό είναι το αγαπημένο σου τζιν συνδυασμένο με ένα απλό μαύρο top. Η fashion editor του Queen.gr το επιλέγει συχνά διότι πολύ απλά το Καλοκαίρι δεν θέλει τίποτε περίπλοκο στη ζωή της. Άλλωστε, γνωρίζει καλά πως οι πιο LIGHT και απλοί συνδυασμοί είναι εκείνοι που κερδίζουν τις εντυπώσεις!

LIGHTδιατροφήκαι διάθεση!

Εκτός από τα ρούχα, όμως, το Καλοκαίρι αξίζει να διατηρείς ανάλαφρη και δροσερή τη διατροφή και φυσικά, τη διάθεσή σου. Καλό είναι να επιλέγεις ελαφριά φαγητά και ποτά, ώστε να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Για παράδειγμα, η Διονυσία Καλαποθαράκου έκανε φέτος το Καλοκαίρι μια LIGHT, πράσινη επιλογή που κερδίζει στα σημεία, τόσο σε γεύση όσο σε θερμίδες. Μπορεί να ξέρεις τη Heineken, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις τη Heineken LIGHT! Αναζήτησέ τη στα αγαπημένα σου beach bar, για να κάνεις ακόμη πιο ανάλαφρες τις εξορμήσεις σου στις πλαζ.

Ναι, ήρθε η ώρανα κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ανάλαφρη

Για εμάς αποτελεί ήδη ένα από τα «must» του Καλοκαιριού διότι πολύ απλά, έχει όλη τη γεύση της αγαπημένης μας μπίρας αλλά με λιγότερες θερμίδες και λιγότερο αλκοόλ! Ό,τι πρέπει δηλαδή για να δροσίζεσαι όποτε το έχεις ανάγκη. Με μόνο 86 θερμίδες και 3,3% αλκοόλ, είναι η ιδανική, premium επιλογή από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ: Μετά τη δουλειά ή το γυμναστήριο, στη βόλτα στη πόλη ή την εξόρμησή σου στην παραλία.

Επειδή, λοιπόν, το Καλοκαίρι κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μένουν LIGHT, φρόντισε να κάνεις τις σωστές επιλογές τόσο όσον αφορά στην γκαρνταρόμπα όσο και στη διάθεσή σου. Να θυμάσαι ότι οι μικρές και απλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, είναι αυτές που κάνουν τελικά τη διαφορά!

#Sometimeslighterisbetter