Tο Natural είναι το πιο «hot» trend και θα στο αποδείξουμε!

Tο Natural είναι το πιο «hot» trend και θα στο αποδείξουμε!

Φθινόπωρο και η φάση είναι… επιστροφή στην απλότητα και τη Φύση!

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών και της ανανέωσης και σου δίνει την ευκαιρία που έψαχνες για να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, να φροντίσεις την ομορφιά και τη γκαρνταρόμπα σου, αλλά και να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο απλή. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Λέγοντας «ναι» στην απλότητα και τη Φύση! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το natural είναι σήμερα το πιο «hot» trend!

Natural lifestyle

Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σε λίγες μόνο ημέρες όλη σου τη ζωή, αλλά με μικρά και σταθερά βήματα, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου και να κάνεις το lifestyle σου λίγο πιο natural και… φιλικό προς το περιβάλλον! Για παράδειγμα, σταμάτα να πηγαίνεις παντού με το αυτοκίνητο και άρχισε να χρησιμοποιείς όσο περισσότερο μπορείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να μετακινείσαι με το μετρό στην πόλη. Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Να πεις «ναι» στην ανακύκλωση και γενικά, να αγοράζεις περισσότερα προϊόντα από ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και να καταναλώνεις πιο πολλά βιολογικά προϊόντα. Τέλος, προσπάθησε να αφιερώνεις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου κάθε Σαββατοκύριακο στη δημιουργία ενός εβδομαδιαίου πλάνου που θα σε βοηθήσει να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο natural. Να θυμάσαι ότι το μυστικό για μια καλή ζωή υπάρχει στη Φύση!

Natural στυλ και γκαρνταρόμπα

Ανανέωση και στυλ πηγαίνουν -συνήθως- μαζί για εμάς, τις γυναίκες. Αφού, λοιπόν, αποφάσισες να κάνεις πιο natural τη ζωή σου, δεν μπορείς να αφήσεις εκτός του προγράμματός σου το θέμα της γκαρνταρόμπας! Άρχισε, αδειάζοντας την ντουλάπα σου από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που πλέον δεν σου είναι αναγκαία. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά εκεί μέσα που δεν φοράς και δεν έχεις σκοπό να φορέσεις ξανά! Η καλύτερη επιλογή είναι να χαρίσεις τα ρούχα και τα αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Υπάρχουν πολλές οργανώσεις στις οποίες μπορείς να απευθυνθείς. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να κάνεις ανακύκλωση ρούχων! Επόμενο βήμα είναι να φροντίσεις τα νέα fashion items που θα πάρεις να είναι όσο πιο natural γίνεται. Ναι, μπορείς να βρεις εύκολα ρούχα από οργανικά υφάσματα τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και την επιδερμίδα σου. Αξίζει να τα εντοπίσεις και να τα φορέσεις!

Natural διασκέδαση; Ναι!

Το να βάλεις στη ζωή σου τη Φύση και να υιοθετήσεις ένα πιο natural lifestyle, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις διασκεδάζεις όπως ήδη γνωρίζεις ή ότι πρέπει να αποφεύγεις τις αγαπημένες σου συνήθειες με την παρέα σου. Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές για να κάνεις natural και τη διασκέδασή σου!

Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσεις τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, μπορείς να καλέσεις τις φίλες σου στο σπίτι και να περάσετε μια όμορφη βραδιά με natural spritzes που θα ετοιμάσεις εσύ η ίδια! Φρόντισε να είναι natural τα συστατικά (επίλεξε πολλά φρούτα), όπως και το ποτό που θα χρησιμοποιήσεις. Αλήθεια, εσύ ήξερες ότι υπάρχει μια super premium vodka που είναι φτιαγμένη από natural υλικά, όπως από 100% πολωνική σίκαλη και αρτεσιανό νερό; Ο λόγος για τη Belvedere Vodka η οποία βασίζεται σε μια παραδοσιακή πολωνική συνταγή και αποτελεί το δικό μας «must» σε κάθε έξοδο ή συνάντηση, για cocktails -και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, δεν περιέχει πρόσθετα και βελτιώσεις, ενώ φημίζεται για το απαλό, με μια διακριτική γλυκύτητα γευστικό προφίλ της!

Αν σου άρεσε η πρότασή μας και ψάχνεις να πας κάπου για να διασκεδάσεις λίγο πιο απλά και φυσικά τις επόμενες ημέρες, τότε αξίζει να περάσεις μια βόλτα από τον ξεχωριστό κήπο της Belvedere Vodka, στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής. Εκεί, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, τα υλικά της πολωνικής γης θα «παντρευτούν» με τα πιο φρέσκα και φυσικά συστατικά της ελληνικής γης και εσύ θα απολαύσεις υπέροχα spritzes, με φρέσκα συστατικά, εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα! Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί διότι εκτός από spritzes, σε αυτή τη γιορτή με επίκεντρο τη Φύση, θα απολαύσουμε και τη μοναδική Angelika Dusk με τη μπάντα της σε δύο μοναδικές live εμφανίσεις. Η είσοδος είναι δωρεάν, καταναλώστε υπεύθυνα!

Natural ομορφιά και απλότητα

Αφού, λοιπόν, πήρες απόφαση να φροντίσεις φέτος για τη διασκέδαση και το στυλ σου, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το κομμάτι της ομορφιάς σου. Μάθε, λοιπόν, ότι το πιο «καυτό» trend της σεζόν όσον αφορά στην εμφάνιση, τη μόδα, το στιλ και τη beauty routine σου γενικότερα, είναι -φυσικα- το natural. Οι αγαπημένες σου celebrities έκαναν ήδη την αρχή και εσύ αξίζει να τις ακολουθήσεις. Από την Cameron Diaz στην Kate Hudson και από τη Jessica Biel στηNatalie Portman: Τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ λένε «όχι» στο υπερβολικό make-up και ένα ηχηρό «ναι» στο απλό look και τα φυσικά προϊόντα. Γιατί; Διότι πολύ απλά γνωρίζουν πως όσο πιο φυσικό είναι κάτι, τόσο πιο καλό κάνει στον οργανισμό τους, ενώ επίσης γνωρίζουν ότι η πραγματική ομορφιά αναδεικνύεται καλύτερα μέσα από την απλότητα...

Ιδού, λοιπόν, μερικά tips για να πας την ομορφιά σου σε… πιο natural επίπεδο.

-Μην ξεχνάς να τσεκάρεις τις ετικέτες προτού αγοράσεις καλλυντικά ή κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα. Πρόσεξε να μην περιέχουν parabens, χρωστικές και σιλικόνη.

-Άσε τις κρέμες και πιάσε τα λαδάκια αν θες να είσαι natural στο «φουλ». Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιείς αμυγδαλέλαιο (απορροφάται πολύ γρήγορα αν το βάλεις μετά το ντους) για να ενυδατώνεις το σώμα σου και οργανικό λάδι καρύδας για να αφαιρείς το make-up σου. Καλό είναι τα λάδια που θα πάρεις να είναι οργανικά και φυσικά, να ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σου. Αν το δέρμα σου είναι κανονικό, επίλεξε argan ή jojoba oil.

-Τέλος, αν επιλέξεις το make-up free look, μην ξεχνάς να βάζεις κάθε μέρα αντηλιακό και φυσικά μια καλή ενυδατική κρέμα.

Ναι, το Natural trend είναι «hot» για αυτό αξίζει να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για αυτό και να το βάλεις στη ζωή σου. Απλότητα και στροφή στη Φύση αρκούν για να κάνουν τη σεζόν που έρχεται πιο όμορφη και να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Μπορεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι απαιτητικός, αλλά με τις σωστές επιλογές να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις τη διαφορά!