Τα προϊόντα που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα

Τα προϊόντα που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Προσέχω το πρόσωπό μου αρκετά. Εντάξει, θα είμαι ειλικρινής. Έμαθα να το προσέχω αρκετά από τότε που γνώρισα την Χριστίνα και (αναγκαστικά) με μύησε στον κόσμο της ομορφιάς και της περιποίησης. Άλλωστε, είναι η δουλειά της αυτή (εκτός από το να είναι φίλη μου)!

Το πρόβλημα που κληθήκαμε και οι δύο να αντιμετωπίσουμε, όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε σοβαρά με την περίπτωσή μου είναι πως έχω μία εξαιρετικά λιπαρή επιδερμίδα. Τότε η Χριστίνα μου έμαθε το εξής: Ρουτίνα. «Ξέρω ότι αυτή η λέξη δεν σου αρέσει, όμως μόνο αν χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα σε καθημερινή βάση θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Το καλοκαίρι επιδείνωσε σημαντικά την κατάσταση στο πρόσωπό μου, αφού η ζέστη και κατά συνέπεια ο ιδρώτας, συνετέλεσαν στα μικρά σημάδια ακμής να κάνουν την εμφάνισή τους. Η λύση ήρθε από τη Χριστίνα. Μέσα σε μία σακούλα. Με πέντε ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΑ προϊόντα.

Ρουτίνα το πρωί, ρουτίνα και το βράδυ λοιπόν, αδιάλειπτα. Το παραδέχομαι, το βράδυ το απολαμβάνω περισσότερο. Επιστρέφω από το γραφείο και κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Τα σημάδια του πρωινού μακιγιάζ δείχνουν το πρόσωπό μου περισσότερο κουρασμένο από όσο πραγματικά είναι. Παίρνω λίγο βαμβάκι στα χέρια μου και ξεβάφομαι, χρησιμοποιώντας το Sébium H2O της BIODERMA. Η πρώτη αίσθηση ανανέωσης είναι ήδη γεγονός.

Αμέσως μετά παίρνω στα χέρια μου το Sébium Gel Moussant. Το μοναδικό Gel που καθαρίζει απαλά και εμποδίζει με βιολογικό τρόπο την επανεμφάνιση ατελειών. Νιώθω την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και είμαι έτοιμη να περιποιηθώ το πρόσωπό μου σε βάθος.

Τρίτο βήμα και Sébium Mat Control. Το απλώνω με ευχαρίστηση πάνω στο πρόσωπό μου και με τα δύο χέρια, με κυκλικές ανοδικές κινήσεις (όπως μου έχει μάθει η Χριστίνα). Η φρέσκια και ευχάριστη στην εφαρμογή υφή απορροφάται γρήγορα. Έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα, ενώ έχει ουσιαστικά τριπλή δράση: Ενυδατώνει - Δημιουργεί ματ όψη – Λειαίνει. Τα άμεσα ορατά αποτελέσματα διαρκούν 8 ώρες, ενώ προσφέρει συνεχή αποτελεσματικότητα για 7 μέρες (ενώ έχει δράση και με μακιγιάζ). Το δέρμα ενισχύεται άμεσα και μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Τι άλλο θέλεις;

Extra tip: Κηλίδες. Θα μοιραστώ μαζί σου το «μυστικό» μου. Το προϊόν που έχω ερωτευτεί από τη σειρά Sébium. Πρόκειται για το Sebium Global Cover. Πρόκειται για ένα συνδυασμό, ενός προϊόντος θεραπείας που προσφέρει ενδιαφέρουσες ιδιότητες μακιγιάζ και ενός πολύ έξυπνου εργαλείου κάλυψης. Εξάλλου, όταν μιλάμε για κηλίδες θα πρέπει να τις θεραπεύουμε μακροπρόθεσμα και όχι απλά να τις καλύπτουμε.

Χάρη στην τεχνολογία Fluidactiv που περιέχει, η συγκεκριμένη κρέμα δρα ενάντια στις αιτίες των σημαδιών ακμής και εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος, αποκαθιστώντας έτσι τις φυσικές ενυδατικές λειτουργίες και αποτρέποντας την επανεμφάνιση ατελειών.

Το Sebium Global Cover της BIODERMA καθαρίζει τους πόρους και εξομαλύνει την υφή του δέρματος, καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα, καθαρίζει την επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λάμψη και τέλος, ενυδατώνει το δέρμα για εγγυημένη άνεση. Προσφέρει υψηλή κάλυψη 12 ωρών με ματ αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα εξισορροπεί χωρίς να αφήνει γραμμές. Και φυσικά εξουδετερώνει τα στίγματα και τα μαύρα σημάδια, όσο ρυθμίζει τη λάμψη στο πρόσωπό μου. Έτσι, άμεσα, τα σημάδια καλύπτονται και το δέρμα εξισορροπείται, ενώ μέρα με τη μέρα είναι πιο καθαρό! Πρόκειται για πραγματική «ανακάλυψη».

Αν λοιπόν ψάχνεις την απάντηση στην εξίσωση: Στιγμιαία κάλυψη + Δράση στα σπυράκια, τότε η Bioderma και η σειρά Sébium δίνουν την τέλεια λύση! Μην ξεχνάς πως η λέξη-κλειδί είναι η λέξη «ρουτίνα». Αν έχεις κι εσύ μία λιπαρή επιδερμίδα, τότε προσπάθησε να είσαι «συνεπής» απέναντί της. Μόνο τότε θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.