Κέρδισε την πιο στυλάτη φόρμα Bodytalk!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε την πιο στυλάτη φόρμα Bodytalk!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Το καλοκαίρι δεν είναι πια πολύ μακριά και ο καιρός συνεχώς καλυτερεύει. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τη φόρμα σου; Ξεκίνα από σήμερα κιόλας γυμναστική για να χτίσεις το τέλειο κορμί για την παραλία και νιώσε ζωντάνια και ευεξία! Για να σε παροτρύνουμε σου χαρίζουμε το καλύτερο δώρο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να κερδίσεις την πιο στυλάτη ολόσωμη γυναικεία φόρμα από την Bodytalk. Επιλέξαμε την πιο φημισμένη αθλητική εταιρεία και σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις το πιο εντυπωσιακό ρούχο για να απογειώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Η ελαστική της γραμμή χαρίζει πλήρη ελευθερία κινήσεων ενώ κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει ιδιαίτερα κομψή, χάρη στην ανοιχτή της λαιμόκοψη και την αθλητική πλάτη που θα τονίσει τα δυνατά σου σημεία!

Οι λεπτές τιράντες, οι ραφές που προσφέρουν απόλυτη εφαρμογή στο μπούστο και το διακριτικό τύπωμα που αντανακλά στο φως, κάτω από το στήθος της προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ. Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι διακοσμείται από ένα all over τύπωμα, το οποίο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με την όψη που έχει ένα μάρμαρο, με τα χρώματά του να κάνουν «νερά» σε διάφορες αποχρώσεις.

bodytalk forma

Η σύνθεση της είναι 93% πολυεστέρας και 7% λύκρα και διατίθεται σε χρώμα μαύρο. Το νούμερο της φωτογραφίας είναι medium.

Φόρεσέ την στο γυμναστήριο αλλά και σε μία καθημερινή χαλαρή εμφάνιση στην πόλη για να ξεχωρίσεις χωρίς πολλή προσπάθεια!