Κέρδισε την πιο κομψή μαύρη τσάντα από το κατάστημα Litta!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε την πιο κομψή μαύρη τσάντα από το κατάστημα Litta!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Κάνοντας μία βόλτα στο κέντρο της Κηφισιάς, στην οδό Κασσαβέτη, θα συναντήσεις το κατάστημα Litta, που λειτουργεί από το 1974. Εκεί, θα βρεις συγκεντρωμένα τα καλύτερα κομμάτια από μεγάλους οίκους μόδας που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ τόσο για τις πρωινές σου βόλτες και τα επαγγελματικά σου ραντεβού όσο και για τις βραδινές σου εξόδους. Moschino, Just Cavalli, Red Valentino, MI-RO, Love Moschino είναι μόνο μερικά από τα brands ανάμεσα στα οποία μπορείς να επιλέξεις και να δημιουργήσεις το ιδανικό look. Και επειδή σίγουρα θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, θα σε βοηθήσει με τις στυλιστικές του συμβουλές!

Εμείς σου χαρίζουμε το κομμάτι που μας άρεσε περισσότερο, την πιο chic μαύρη τσάντα με κρόσσια και χρυσές λεπτομέρειες που θα απογειώσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να την κερδίσεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα!

Μέχρι να μάθεις αν είσαι εσύ η τυχερή, μπορείς να χαζέψεις το e-shop και το instagram του καταστήματος Litta, για να εμπνευστείς από τα ανοιξιάτικα look!

litta tsanta eswteriki