Κέρδισε μία τσάντα Le Pandorine!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε μία τσάντα Le Pandorine!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε για ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Ένα είναι το αξεσουάρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Είναι γεγονός πως, μία καλή τσάντα μπορεί να απογειώσει τις εμφανίσεις σου και να δώσει άλλο «αέρα» σε κάθε σου σύνολο. Άλλωστε, είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπα μας και μας συντροφεύει κάθε ώρα της ημέρας.

Ξεχωρίσαμε τη νέα συλλογή του Ιταλικού brand, Le Pandorine, που είναι ιδανική για τις ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται! Χρώματα, μοναδικά σχέδια με έμφαση στον όγκο, τα σχήματα, αλλά και ασυνήθιστες λεπτομέρειες προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για να βρεις την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στυλ.

Λεπτομέρειες με κεντήματα σε ζωντανούς τόνους με έθνικ-folk επιρροή ή μία σειρά από πολύχρωμες χάντρες δίπλα σε ντελικάτα, φυσικά backgrounds, αποτυπώνεται στις διαφορετικές σειρές της συλλογής με έναν πρωτότυπο τρόπο! Αν σου αρέσουν τα τολμηρά look και οι λαμπερές εμφανίσεις, επίλεξε ένα σχέδιο με αστέρια, καρδιές, παγιέτες και glitter! Σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα! Αν, πάλι, προτιμάς τις rock επιλογές, τότε ανακάλυψε τα σχέδια με τρουκς και badges σε military στυλ, που θα συμπληρώσουν ιδανικά το look σου!

Το συνθετικό δέρμα και το τυπωμένο ύφασμα συνδυάζονται για πρώτη φορά με κεντήματα, χάντρες, στολίδια, neoprene, όπως επίσης και με λαμπερά υλικά που κάνουν το ντεμπούτο τους σε αυτή τη συλλογή. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανό και η υφή των τσαντών μοναδική. Οι χαρούμενες αποχρώσεις και η χρωματική αλχημεία έχουν επιλεχθεί για να τονίζουν τον όγκο. Τα χρώματα «παίζουν» με τις διαφάνειες, δημιουργώντας ένα εφέ gel, που είναι ολοκαίνουργιο και απόλυτα συναρπαστικό!

Εμείς λατρέψαμε τη νέα συλλογή του brand και σου χαρίζουμε ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια! Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μπορείς να κερδίσεις την Le Pandorine «Pon Pon 2.0»!

Και μην ξεχάσεις να κάνεις LIKE στη σελίδα της Le Pandorine Greece στο Facebook, γιατί εκεί βρίσκεται όλη η έμπνευση αλλά και τα τελευταία νέα του brand!